Actualitate

Pârtia mică, închisă din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Pârtia mică de pe Dealul Cocoș din Unirea, deservită de teleschi, este închisă. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, pârtia a devenit impracticabilă.

Județul Bistrița-Năsăud se află până duminică seară sub cod portocaliu de ploi și inundații, iar temperaturile sunt în creștere.

Pârtia Teleschi, în lungime de circa 300 de metri, s-a deschis în 10 februarie. Pârtia mare, dotată cu telescaun, nu a fost funcțională nicio zi în această iarnă.

Etichete

14 comentarii

  • Sa nu uiti nici tu care primar va semna puz ul si autorizatia de constructie pentru blocul cu 10 etaje vis a vis de sediul sri plus puz ul din padurea Codrisor.

   60
   2
 • Dar peste clădirea Han cine va construi un bloc cu 7,8 etaje?
  Deja este eliberat certificatul s ar putea și autorizația.
  Mai tine cineva la orașul ăsta?
  Sau să iasă banul?
  Domnule primar cum ai putut semna pe Str Năsăudului un bloc aproape lipit de celelalte,pentru arhitecta întrebare , se respecta regulile urbanistice, sau nu contează, depinde cine e dezvoltatoril.
  Ar trebui sa dispăreți naibi din primărie ,rămâneți doar cu activitatea de baza adică ciripitul.Pedte clădirea bibloteci alte două blocuri.
  Rușine să vă fie, crăpați naibi odată.
  Primareeee, vei da socoteală daca nu deschizi ochii.
  Felicitări domnule Balan și cei care luptați pentru salvarea clădirilor reper pt oraș.

  28
  38
  • Pe vremea lui Ceaușescu acolo nu se putea face bloc .Uite că acum se poate!!!
   O țară cu politicienii care …….

   10
   18
  • Ce aveți măi oamenilor? Este perfect normal ca blocurile să se facă în oraș și nu pe toate delurile și în toate Pădurile !

   32
   8
  • Acele blocuri nu sunt în zona de protecție istorică, nu afectează nici-o clădire istorică sunt lângă multe alte blocuri mari deja construite așa că este perfect rațional să faci acolo și alte blocuri.

   29
   8
 • Așteptăm replica umoristică a Universului!
  După ce Administrația Turc va transforma pârtia de iarnă în pârtie de vară, replica Universului posibil să fie: de acum zăpadă pe Dealul Cocoșului 8 luni pe an.

  25
 • Ar fi bine ca bistritenii sa belesca ochii si sa-si folosească creierul cand voteaza !
  De 33 de ani votați de-an praștia iar apoi va schelălăiti ca v-au dezamăgit “aleșii “ !

  29
  1
 • Domnule Florin ,citesc și mă minunez,nu este in zona de protecție dar sunt cele mai aglomerate zone unde ar putea să se pună în valoare hanul să dispară benzinaria, un parculet așa c a fost cândva, in locul biblioteci clădirea reabilitată și o destinație pentru toate varstele.
  Da, blocurile se fac in oraș nu pe dealuri unde nu au apa, canalizare drumuri amenajate dar sa se facă în zone pentru a nu produce disconfort celor cu case.
  Este un dezastru, tot două blocuri și trei case, a se vedea zona spre Năsăud unde s-a surpat drumul, este un circ fara precedent.
  Cineva trebuie să stopeze acest lucru, să stabilească zone unde sa se facă blocuri până la cer, condiționat de existenta utilităților și drumurilor.
  O duminica faina.

  4
  11
  • @ Nea Ionel, Tocmai ți-ai dat răspunsul singur în oraș în zonele menționate de tine există străzi acolo chiar sunt bulevarde și există utilități.

   10
   4
  • Și pe strada Ghinzi sa surpat terenul din cauza blocurilor. Deschiderea noi Săli Polivalente de la Cocoșu a fost amânată fiindcă a trebuit să fie consolidată că sa scufudat în pământ.

   12
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS