Sport

Pe muchie de cuțit! Gloria, victorie importantă în Liga Florilor

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat meciul disputat în deplasare cu Dunărea Brăila, în etapa a 10-a a Ligii Florilor la handbal feminin, și a urcat pe poziția a 4-a în clasament.

Gloria s-a impus la limită, cu scorul de 27-26, după ce la pauză gazdele conduceau cu 14-12, obținând trei puncte prețioase.

Au marcat pentru echipa pregătitiă de selecționerul Florentin Pera: Tamires Frossard – 8, Nina Bulatovici – 5, Gnonsiane Niombla – 3, Sonia Seraficeanu – 3, Paula Posavec – 2, Seynabou Rodriguez – 2, Cristina Laslo – 2, Bianca Bazaliu – 1, Ida Dahl – 1.

În poartă, Renata de Arruda a avut 11 intervenții reușite, iar Iulia Dumanska – 3.

În etapa următoare, a 11-a, Gloria va juca pe teren propriu cu Corona Brașov, miercuri 15 noiembrie, de la ora 17.30. Meciul nu va fi televizat.

3 comentarii

 • Meciul nu s-a transmis pe Facebook, asa că am fost nevoit sa imi fac abonament, (23,66 lei/lună) la o platforma TV online ca sā văd meciul.

  Gloria are un lot larg și poate să mențină un ritm alert de joc pe toată perioada partidei. Iese de exemplu extrema dreapta, intra alta la fel de bună, in timp ce adversarele obosesc si joaca din ce in ce mai prost, sau sunt înlocuite de rezerve, mai proaspete dar care nu au valoarea titularelor.
  Le uzăm, nu pot tine pasul cu noi si la final de meci câștigam.
  Gloria are un lot VERSATIL
  Adică are jucătoare diferite, cu calități diferite, e ca o ladă de scule, din care iei exact scula de care si nevoie, pentru a deschide poarta.
  Bravo!
  Ieri am văzut meciul echipei din Vâlcea, echipă care nu m-a impresionat deloc. Cred că o să termine campionatul sub Gloria si Brăila.
  Campionatul e rupt in două. Sunt 6 echipe care încearcă sa prindă un loc in cupele europene si 8 echipe care încearcă sa evite retrogradarea.
  Meciurile directe dintre echipele de pe locurile 1-6 sunt extrem de importante, (asa numitele meciuri de 6 puncte).
  Iar cine reușește sa bată CSM București sau “măcar” reușește măcar sa scoată un egal, va avea un avantaj mare fata de contracandidatele la podium.

  Au apărut zvonuri in presă, că o jucătoare daneză de la Ikast o sa ajungă la CSM București din sezonul următor ; Emma Friis, extremă stângă.

  9
  2
 • Inca 5 minute suntem pe podium , apoi vom incheia ziua pe locul patru. Victoria este MARE si pentru ea trebuie felicitata toata echipa si evident antrenorii (echipei) care in ciuda inceputului dezastruos au reusit sa remonteze jucatoarele si sa echilibreze meciul , obtinand in final acel plus de un gol care vine exact cand trebuie. Este o victorie absolut meritata si de necontestat. Nu stiu ce le-a spus D-l Pera la pauza dar parca a iesit din vestiar o echipa mult mai motivata. Au jucat foarte bine Renata de Arruda si Tamires de Lima etc. Frossard. Au jucat bine Nina Bulatovic , Gnosiame Niombla , Paula Posavec , Laura Pristavita (in aparare) Seynabou Rodriguez si Sonia Seraficeanu , ultimele doua autoare ale golurilor victoriei. (Ca sa fiu elegant) , mult sub asteptarile fanilor , au jucat Yulya Dumanska , Elena Dinca , Bianca Bazaliu si in special Cristina Laslo , a caror evolutie fluctuanta il ingrijoreaza (cred) pe antrenorul echipei nationale , Florentin Pera. Felicitari d-le antrenor , pentru ce-ati reusit sa faceti la Bistrita in mai putin de o luna!

  12
  1
 • Pupați in cur arbitrele meciulului că v-au băgat tot timpul in meci cu arbitrajul de cacat prestat in meci.Feliciari ! Sumteti bune! ……dar joi!

  17
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.