Sport

Unde puteți vedea meciul Dunărea Brăila – Gloria din Liga Florilor

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud (locul 6) joacă în etapa a 10-a a Ligii Florilor în deplasare cu Dunărea Brăila, care ocupă poziția a 4-a în clasamentul primei ligi de handbal feminin.

Meciul va avea loc miercuri 8 noiembrie, de la ora 17.30.

Partida va fi transmisă în direct la TV de Pro Arena.

”Este una dintre contracandidatele noastre la cupele europene, are în componență jucătoare valoroase, o parte le-am și antrenat, unele de lot național. Dacă jucăm așa cum am făcut-o la București cu CSM avem șanse reale să câștigăm la Brăila, unde mergem să luăm toate punctele. Nu va fi ușor, trebuie să fim la capacitate maximă din punct de vedere fizic. Ca ambiție și dăruire cred că am arătat foarte bine în fiecare meci”, spune antrenorul Gloriei, selecționerul Florentin Pera.

4 comentarii

 • Atentie mare la Kristina Liscevic care desi nu mai e ce-a fost „joaca teatru” si provoca in continuare. Nu mergeti pe fenta…(ma gandesc in special la tine Bianca Bazaliu!). In poarta , Elena Serban , este mult mai buna decat portarita de la Mioveni , asadar aveti mare grija ce faceti cand ajungenti pe semicerc (ma gandesc , mai ales la tine , Elena Dinca , NU DA IN PORTAR SI NU ABUZA DE BOLTE !) Dormiti pe drum , ascultati ce va spune antrenorul , fiti concentrate in aparare si-n atac , recuperati mingi , dati goluri multe , nu irositi ocaziile si nu uitati , meciul se termina numai dupa ce fluiera arbitru! Ca fan al echipei m-as multumi si cu un punct. In acelasi timp imi dau seama ca o noua infrangere indeparteaza echipa de obiectivul propus. Ca sa castigati trebuie sa jucati mai bine decat ati facut-o cu CSM . Daca asa ceva se va putea , vom vedea. Hai Gloria!

  9
  1
  • Domnule Lei, am o mică remarcă la fraza; “In acelasi timp imi dau seama ca o noua infrangere indeparteaza echipa de obiectivul propus”.

   La cursurile de antrenorat la care am participat in Danemarca si la cursurile de mental training dau de Coaching, am învățat că e INTERZIS sa le spui jucătorilor că “DACĂ PIERDEM” se întâmpla nu știu ce.
   Are efectul ADVERS, joaca mai prost, cu teamă.
   E interzis sa folosești cuvântul “ a pierde”. Se înrădăcinarea in subconștient .

   2
   3
 • D-le Adrian C , eu nu am facut cursuri de antrenoriat si nici de mental training , asa ca ce spun e numai de la mine. Si „ma cheama” , la singular , daca intelegeti ce vreau sa spun…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.