Actualitate

Pieton care traversa regulamentar, lovit de mașină pe strada Gării

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița, polițiștii Biroului Rutier și cei de la Poliția Locală au intervenit la un accident produs luni dimineață pe strada Gării din municipiul Bistrița.

Echipajul SMURD a preluat un bărbat în vârstă de 56 de ani accidentat de mașină în timp ce traversa strada în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Bărbatul era conștient, fiind transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

”La locul accidentului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani din Bistrița a surprins și accidentat un bărbat de 56 de ani din Arcalia care se afla angajat în traversarea regulamentară a străzii. În urma accidentului pietonul a fost rănit necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiștii rutieri, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

18 comentarii

 • Din nefericire din prima zi a apărut şi prima victimă a prostiilor care sau făcut şi se vor mai face cu care au distrus toată circulația bună din oraş.

  46
  7
  • Să vedeți voi acidentele care se vor ține lanț dacă se va face tâmpenia de Pasaj Subteran Gării – Tărpiului. Fiindcă tâmpiți vor să bage tot traficul auto de pe toate străzile doar întrun singur sens giratoriu cel de la Măgura. Cei ce vor ieşi din pasaj ies cu soarele în față fără vizibilitate deloc. Pietoni nu mai vorbesc că nu au nicio şansă să traverseze. Tâmpeni după tâmpeni care se țin lanț. 🤑

   59
   6
  • Corect se scrie :
   Și” v-am spus ….”
   „prostiilor care s-au făcut …”
   Aveți o probl cu „liniuță?”

   „Din nefericire din prima zi a apărut şi prima victimă a prostiilor care sau ❗ făcut şi se vor mai face cu care au distrus toată circulația bună din oraş.”

   2
   8
 • La triaj in Dej e doar un pasaj și ăla vai morți lui,de pica într-o zi pe calea ferată și blochează trenurile de marfă 🤣🤣🤣

  11
  2
 • Faceți tuneluri pe sub dealurile Jelnei și Budacului(după modelul celor dacice de sub munții Bucegi…), pentru a avea acces mai facil la viitoarea centură/autostradă.
  Bineînțeles după ce eliberați zidul cetății și faceți stadion de rugby.

  20
  14
  • Oameni buni,nu înțeleg….!,A avut loc un accident rutier!A fost lovit un om,pieton care traversa regulamentar,pe trecere ,strada!Șoferul care trebuia sa oprească,nu a respectat legea! Va plăti!Asta e! De aici,săriți la gatul autorităților,aiurea,cu tot felul de idei,lamentări sau răutăți,ce nu-si au rostul! Ați prins ocazia sa mai rasuciti degetul în rana…..Pana la urma,va fi un orășel plăcut vederii,curat și modern! Sa auzim, numai de bine!MNPop

   4
   22
  • @Marius Nu va fi deloc un oraș plăcut ci va fi un oraș plin de ambuteaje și acidente fiindcă au gândit traficul cu curu nu cu capu.

   21
   1
 • Intr_adevăr lucrările au complicat traficul din oraș, atât pentru pietoni cât și pentru șoferi dar vinovat pentru accidentele care au loc rămâne COMPORTAMENTUL iresponsabil și de mârlan și al unora si al altora. Exact la locul unde a avut loc accidentul in discuție era să fiu eu victimă, ca pieton, de 2 ori in această toamnă. Treci corect pe marcaj, mașina de pe banda aflată lângă trotuar oprește corect iar de pe banda aflată spre axul drumului vine in trombă un „grăbit” zănatic și te spulberă. Niciun polițist acolo la ora 13, la ora 14, când, se știe, pe Bulevardul Republicii se revarsă cca. 4000 de elevi din cele 2 colegii mari și alte câteva școli mici. În schimb, la trecerea de la Librăria Alexandria stau 3 deodată. Niciunul la trecerea de la policlinică unde șoferii grăbiți procedează așa cum se întâmplă și la trecerea cu accidentul.

  10
  19
  • Ați vrut proiecte aiurea proiecte aiurea aveți nu vă mai plângeți atâta. Apropo fugiți repede să vă faceți o asigurare bună cu benefici multe pentru urmaşi.

   29
   1
  • Pentru licee şi nu numai este necesară o parcare mare. Este un haos total la orele când vin şi pleca elevi opresc bizonii pe avarii maşinile peste tot care blochează circulația şi aşa ştrangulată cu tot felul de inepți.

   28
  • Incapabili nici măcar o stradă nouă care să fluidizeze circulația din oraş nu au fost în stare să facă au direcționat absolut tot traficul pe o singură stradă pe strada Gării suntem ca la nebuni. Şi ne mai mirăm că tot apar acidente.

   7
   1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS