Actualitate Recomandări

Prof. Teodora Popescu de la CSEI nr. 1 Bistriţa, felicitată de Principesa Maria

Participantă la toate cele cinci ediții ale programului, Patrula de Reciclare de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr.1 Bistrița – prin prof. coordonator Teodora Popescu – a fost onorată, joi 27 octombrie 2016, la Palatul Elisabeta, de către Alteța Sa Regală Principesa Maria a României.

„Am primit trofeul ”Ambasador – Patrula de Reciclare” cu bucurie și recunoștință, cu gândul că efortul nostru nu este în zadar, că și noi ”putem schimba România în bine”. Felicitări tuturor”, a scris pe Facebook profesoara Teodora Popescu, sufletul Patrulei de Reciclare de la CSEI nr. 1 Bistriţa.

Alteța Sa Regală Principesa Maria a României s-a întâlnit pentru prima oară cu profesorii care au participat la toate edițiile și care au contribuit la dezvoltarea și succesul programului Patrula de Reciclare de-a lungul primilor 5 ani de la lansarea acestuia.

Din octombrie 2015, programul național de educație de mediu Patrula de Reciclare se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria.

Profesori din toată țara au venit la Palatul Elisabeta pentru a fi felicitați personal de Principesa Maria.

5 comentarii

  • Pentru o informare corecta, va rog sa corectati stirea, adaugand si celelalte doua profesoare premiate : Alincuta Preda (Colegiul National „Andrei Muresanu”) si Tatiana Turculet, de la Liceul Tehnologic de Servicii din Bistrita.
    D-na Preda a fost prezenta la ceremonie, este cea in albastru de langa A.S.R.Principesa Maria, iar d-na Turculet nu a putut fi prezenta, primind aceeasi distinctie in absenta.
    Felicitari celor trei doamne !

  • Da pentru că ei – știți voi cine mai bine ca mine – au pus-o în mezalianță cu Duda. Important este că principesa n-a votat și nu va vota niciodată PSD.

  • Doresc sa felicit , in numele Clubului Monarhistilor Bistriteni, toti profesorii participanti la programul Patrula de Reciclare! De asemenea, ma bucur ca exista astfel de dascali,care inteleg importanta exceptionala a acestor activitati de voluntariat si reprezinta adevarate exemple de conduita pentru elevi! Aveti, intreaga mea consideratiune! Cu respect, Dr. Marius Nicolae Pop-Clubul Monarhistilor Bistriteni

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.