Actualitate

Protestele anti-Băsescu, o zi da, o zi ba. Nici manifestanţii nu mai ştiu ordinea

Autorizate să aibă loc zilnic, de la 19.00, în Piaţa Petru Rareş, protestele anti-Băsescu au început să aibă loc după un stil haotic, greu de înţeles. În zile cu ploaie, manifestanţii se adună şi strigă slogane împotriva lui Băsescu, în cele cu soare stau acasă.

Este adevărat că marţi sunt trei ceasuri rele. Probabil acesta este şi motivul pentru care persoanele care protestează împotriva preşedintelui Traian Băsescu nu au reuşit să se mai adune la ora 19.00 la Prefectură. E al doilea protest eşuat după cel de la Şintereag unde zece localnici au anunţat jandarmii că ies în stradă şi în final a ieşit doar unul, un medic veterinar.

Deşi grupul de la Bistriţa are autorizaţie de protest până în 31 august inclusiv, marţi manifestanţii nu au mai venit. Apelaţi de jandarmi, protestatarii au spus că nu ştiu dacă vor mai continua protestele. Oricum, numărul celor care au strigat „Jos Băsescu” s-a împuţinat de la o zi la alta, iar după ce luni s-a întrunit şi Parlamentul, iar preşedintele s-a întors la Cotroceni probabil că mulţi şi-au spus că orice efort e în zadar.

Cristiana Sabău

2 comentarii

  • pai.. s-au convins si ei ce bine treaiesc cu guvernul actual, si ce scumpiri o sa ii astepte… ca nu o sa le mai arda de intalniri de promenada.

  • „Protestatarii din iarnă” îşi fac programul ad-hoc, de la o zi la alta în înţelegere cu jandarmii, pentru a nu-i mobiliza inutil pe aceştia din urmă. Protestul de marţi a fost „comasat” cu cel de miercuri pentru a putea fi mai bine pregătit. Miercuri seară au fost mai mulţi şi mult mai vioi. Un pont: dacă se va obţine autorizaţia de continuare, sîmbătă va fi mai interesant.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS