Actualitate

Radu Moldovan: Unii colegi din partid sunt îngrijorați, îi asigur că …

Președintele Consiliului Județean și al PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a ținut să clarifice zvonurile apărute în ultima vreme cu privire la o eventuală cooptare a sa în aparatul guvernamental odată cu numirea unui premier din partea PSD.

”Vă mărturisesc că nu mă simt bine absolut deloc când aud povești cu tot felul de poziții. Am văzut tot felul de discuții că la rotativă sunt diverse propuneri, am o groază de colegi care sunt îngrijorați că aș fi potențial candidat pe locurile pe care și le doresc ei, colegi din interiorul partidului din care fac parte, îi asigur că nu o să îmi părăsesc mandatul încredințat de cetățenii județului Bistrița-Năsăud și o să duc mandatul la capăt dacă îmi va ajuta Dumnezeu, pe urmă vom vedea ce mai facem”, a spus Radu Moldovan.

El a menționat că, deși Bistrița-Năsăud este un județ mic, a reușit să-i convingă pe președinții de CJ din Regiunea Nord-Vest ca ”principala bază pentru viitorul digital al României”, cloud-ul regional, să fie realizat la Bistrița. ”Sper ca într-o perioadă rezonabilă de timp interacțiunea cetățenilor cu sistemul public să fie doar la un click distanță, iar birocrația și blocajele să rămână doar o amintire prea puțin plăcută dintr-o epocă trecută”.

Șeful CJ a anunțat că, la finalul lunii, la UMF Târgu Mureș va avea loc semnarea contractului de finanțare prin PNRR, de aproximativ 100 de milioane de euro, pentru modernizarea, extinderea și digitalizarea Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Radu Moldovan a făcut declarațiile la deschiderea oficială a evenimentului expozițional Bistrița Mariage Fest.

Etichete

14 comentarii

 • La rotativa o sa primesti pozitia capra,ca acolo nu te mai baga nimeni in seama(aici esti zeu de bn).La bucale sa ai grija cu bacsisul fiscalizat,pentru ca ii pe bune!!

  55
  24
 • Când ai două instituții cheie ale județului pe mână, Consiliul Județean și Prefectura, ce să faci la București, să torni în pahare pe la mese?Aici ești ditamai boierul, mahărul șef, toată lumea ți se închină!Însă după urcuș ghici ce vine?Radule tu nici nu știi cât de mic începi să fi, parcă am mai auzit-o undeva, însă cu alt personaj și s-a adeverit…

  54
  19
  • Ăștia cu chelnerul îmi plac ca-s tare picați in cap. Nici cum nu e bine, daca a plecat de jos nu e bine că a fost chelner. Daca pleca de sus nu era bine că are pile. Atunci ce spanac vreți ?

   24
   30
  • Pe vreamea cand Radu Moldovan era chelner nu oricine avea sansa se presteze aceasta meserie! E diferenta mare intre chelnerii de atunci si cei din zilele noastre! Unii considera ca-l injosesc numindu-l mereu chelner.

   14
   21
 • Îi asigur eu pe colegii lui din PSD că nu mai candidează și nu va mai fi nicăieri, curând. Omul e pe făraș, el nici nu știe ce-l așteaptă. O să-l compătimească azi-mâine cei care l-au pupat în c…

  42
  41
  • Tu poți să spui o propoziție fără PE-SE-DE? Oricum, acum nu mai contează, din punct de vedere politic ești TERMINAT pentru că ai tras lozul necâștigător Orban. Poate că acum că ai rămas fără sprijin politic, să te viziteze procurorii pentru tunul de la firma de pază.

   6
   21
  • S-a trezit ‘ceacanaul’ din nou sa comenteze! la ce firma de asigurari lucrezi de ne dai tu asigurari ca nu o sa mai candideze nicaieri? ar fi mai bine sa porti grija lui ludovic ca va dau curvele in gat pe toti, gurile rele zic ca si tu ai participat la sindrofiile cu Cristina Todoran, despre acest subiect ce asigurari ne dai ca nu este asa?

   13
   14
 • d-le Presedinte poate va ganditi serios la municipiu Bistrita,ca nu stiu pe altcineva care sa-l scoata din dezastrul in care a fost tarat de aceasta conducere liberala + USR.CU SPERANTA.

  4
  9
 • Au fost secretari de stat din Bistrița care din mii de mp în apartamente ca Răducu au ajuns la un apartament și să moara izolat.
  Când faci politică și ii înveți pe toți sa fie hiene, așteaptă-te sa te mănânce și pe tine.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.