Actualitate

Recomandări pentru siguranță în marile magazine. Prefectul Dolha, discuții cu managerii

Prefectul Stelian Dolha și subprefecții Lorand Toth și Decsei Atilla au efectuat vizite la marile magazine din Bistrița, Beclean și Năsăud, zone predispuse a fi aglomerate cu ocazia apropierii sărbătorilor pascale.

După o analiză a situației de la fața locului, reprezentanții Instituției Prefectului au purtat discuții cu managerii magazinelor, făcându-se un nou apel pentru responsabilizarea clienților și a personalului, cu scopul de a preveni răspândirea coronavirusului în aceste zile.


”Săptămâna Mare este o perioadă încărcată din punct de vedere spiritual, dar și în ceea ce privește preocupările cetățenilor pentru cumpărături. Chiar dacă incidența a scăzut și acest lucru ne bucură pentru că au putut fi relaxate restricțiile, trebuie să fim vigilenți pentru ca în această săptămână lucrurile să nu ia o întorsătură neplăcută. Am demarat aceste acțiuni de conștientizare și îndrumare a reprezentanților din magazine pentru a menține situația pandemică sub control. Am rămas plăcut surprins de măsurile adoptate de unul din cele mai mari hypermarketuri din Bistrița, unde la intrare este monitorizată constant încărcătura pe magazin, iar coșurile de cumpărături sunt încontinuu dezinfectate, fiind un model de bună practică pentru restul magazinelor”, spune prefectul Stelian Dolha.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3656293691166761

2 comentarii

    • Dar PSD ce realizare are dupa 12 ani de zile in orasul asta??? Strazile orasului arata ca naiba, iluminatul strazilor nu s-a facut nici dupa 15 ani de zile, selectarea gunoaielor inca nu s-a facut, tot la gramada se arunca. Avem un deal in care s-a bagat banii cu sacii pentru o partie utilizata 5 zile pe iarna. Asta e realizare????

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS