Actualitate

Restricții de trafic în zona Bd. Decebal. Cum se va desfășura circulația

În vederea realizării lucrărilor pentru ”Reconfigurarea axei de transport pe traseul Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului”, proiect derulat de Primăria Bistrița cu bani europeni, începând cu data de luni 20 martie, Bulevardul Decebal pe tronsonul cuprins între străzile Zimbrului și Gării se va închide circulației auto, anunță municipalitatea.

În această perioadă se impun următoarele modificări ale circulației rutiere:

• Pe strada Zimbrului, în perioada execuției lucrărilor, circulația între Bulevardul Republicii și str. Liliacului se va desfășura în dublu sens, se vor desființa parcările existente, iar oprirea autovehiculelor va fi interzisă pe această stradă.

• Pe strada Trandafirilor, pe sensul dintre str. Cuza Vodă spre str. Gării, va fi interzis virajul la stânga pe prima alee spre bl. Decebal și interzis accesul după intersecția cu str. Romană.

• De asemenea, tot pe strada Trandafirilor, pe sensul dintre str. Gării spre str. Cuza Vodă, va fi interzis virajul la dreapta pe prima alee după str. Gării și accesul interzis se va muta după intersecția cu str. Romană.

Participanții la trafic și riveranii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări rutiere.

Lucrările în proiectul cu fonduri europene ”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului” constau în: realizarea de benzi dedicate transportului public, realizarea pistelor pentru bicicliști, reabilitarea trotuarelor, realizarea unui sistem rutier nou la partea carosabilă, realizarea unui pasaj pietonal subteran pe B-dul Decebal în zona pieței, iluminat public cu sistem de telegestiune, modernizarea stațiilor de transport public existente, realizarea de sisteme de monitorizare video. Capacități: stații de transport – 10, lungime piste bicicliști – 4.596 m, lungime trotuar – 4.435 m, lungime carosabil reabilitat – 2.347 m. Constructor este M.I.S. Grup.

7 comentarii

 • Turcule…garantat nu mai pupi un mandat pentru haosul asta…nici nu iti dai seama cat de revoltati sunt oamenii

  69
  15
  • Oamenii sunt revoltati pentru ca au fost tinuti in saracie si in prostie. Faptul ca multe strazi se modernizeaza arata ca Turc e pe val si odata cu acest aspect si orasul. \oameni buni, de ce aruncati cu pietre in singurul om are face ceva pentru orasul asta?

   15
   70
  • Ai dreptate, orasul arata exact ca dupa un val din ala devastator pe care specialistii îl denumesc tsunami.

   24
   3
 • Bre, nu zice nimeni sa nu se faca, sa se faca, dar sa se faca cu cap, nu haotic cum e acuma. Jumătate de oras ba e inchis, ba e spart, ba e imposibil de circulat pe el. Unde dracu e „vrednicia” in toata afacerea asta?? Sa fii gospodar înseamnă sa faci lucrurile cu cap, nu dezorganizat si fara nici un dumnezeu.

  29
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.