Actualitate Recomandări

Robert Sighiartău: În 6 decembrie, bătălie decisivă contra PSD pentru dezvoltarea României

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, care va deschide lista PNL pentru Camera Deputaților în Bistrița-Năsăud la alegerile parlamentare din 6 decembrie, spune că pentru dezvoltarea României este nevoie de următorii patru ani fără PSD la guvernare.

”Acum patru ani, am venit în Parlament cu experiența mea din business și cu ce m-au învățat părinții: să respect munca și morala creștină, căci nu există zidire trainică fără temelie solidă.

Am arătat că se poate. De pe băncile opoziției, am reușit să trec patru legi pentru români – creșterea alocațiilor, indexarea alocațiilor cu rata inflației, eliminarea supraaccizei la carburant și a supraimpozitării contractelor part-time. Legile mele au venit în momente de criză pentru părinți, ale căror venituri fuseseră spulberate de inflația produsă de PSD, în momente grele pentru antreprenori și transportatori, când carburantul ajunsese aici mai scump decât oriunde în Europa, și pentru românii care munceau cu contracte de 4 ore, dar erau impozitați ca pentru 8 ore.

În patru ani de opoziție, am câștigat experiență administrativă, politică și umană. După victoriile PNL la europarlamentare, prezidențiale și locale, sunt gata să mă implic în bătălia din 6 decembrie contra PSD. Este bătălia decisivă pentru dezvoltarea României. Ca să dezvoltăm România, avem nevoie de patru ani de stabilitate, de colaborare între președintele Iohannis, Guvernul PNL și Parlament, de patru ani fără PSD”.

https://www.facebook.com/robert.sighiartau/posts/2777930082449012

17 comentarii

 • Bătălia contra PSD pentru dezvoltarea României- pe dracu- voi vreți să puneți mâna pe putere că ați stat 8 ani pe uscat-nu sunteți în stare de nimic, vorbe goale și afacerile personale să meargă înainte!

 • o lasam pe urza cea dasteapta beton sa iasa la vot ca noi unii ne-am razgandit. Daca e asa sa se faca branza de tara asta. Nu ne mai pasa daca o sa fiti la limita cu concurenta.

 • Inca nu sunt sigur daca voi vota la aceste parlamentare. 1. De greata care m-a cuprins privind viitorul acestor partide romanesti care au un tatuc unic la Bucuresti. 2. Modalitatea in care se fac listele cu candidati, adevarati soldati sau mai bine zis slugi de partid care nu au valoare in ADN-ul lor. 3. Faptul ca REFERENDUMUL romanilor care au cerut un Parlament de 300 parlamentari nu a fost aplicat. 4.Nu s-a reusit ca nu s-a dorit nici pana in ziua de astazi conceptul FARA PENALI in functii publice precum si eliminarea PENSIILOR SPECIALE. 5. Toate partdele dar absolut toate au cate un STATUT cu reminescente grave ramase mostenire de la PCR. Adica lipsa AUTONOMIEI filialelor judetene de partid. Nu exista asta in teritoriu .

  • Ma surpinde ca doar acum ti-ai dat seama ce inseamna politica!
   Politica e o curva care in fiecare zi iti arata (ca la prosti)…..ceea ce vrei!

 • Urmeaza o perioada de mare criza.Ministrul liberal de finante face imprumuturi externe pe banda rulanta la dobanzi de 3-4 ori mai mari decat alte tari.
  In curand urmeaza o criza economica nemaivazuta, guvernerul va chema FMI care va pune conditii de restructurari, concedieri masive, scaderi de salarii, pensii si ajutoare sociale si privatizati strategice.
  Urmeaza scoaterea la vanzare la preturi de criza a ce a mai ramas la companiile de stat.Preturi de criza=preturi de nimic.
  Pentru cine are bani si se afla la ciolan urmeaza ocazii unice de a cumpara aproape gratis tot ce a mai ramas in proprietatea statului, terenuri, cladiri, hidrocentrale, retele de gaz si electrice, spitale.
  Urmeaza un val nou de privatizari, cine are memorie isi aminteste ca lucrurile se repeta.Cine are bani pe criza, e imparat.
  Saracii vor fi si mai saraci, bogatii vor fi si mai bogati.

 • Sunt votant PNL de la Revolutie ,dar raman consternat ca omul ce este in fruntea celor (auto) propusi pt Parlament nu se bucura de o primire optimista,atunci veti fi avangarda pt PSD.Deschideti-va ochi!

 • Succes !!! Veți domina o tara bolnavă. Lupta între cele doua partide va continua. Nu cred că democrația …o sa va ofere șansa să vă exterminați unii pe ceilalți… Macar de dragul pensiilor speciale.

 • DE CE NU REDUCETI NUMARUL DE PARLAMENTARI LA 300?
  DE CE NU ELIMINATI PENSIILE SPECIALE?

  • Tu nu ai inteles nici acum pentru ce votezi?
   In Romania inca votam CUI SA-I FIE MAI BINE PATRU ANI!

 • Daca asta va este politica si strategia – sa eliminati un partid si nu ceea ce doreste poporul – sunteti de plans si nu meritati sa fiti la conducerea tarii. Nu aveti curajul sa luptati pentru – reducerea parla mentarilor si desfiintarea pensiillor speciale – ceea ce doare pe fiecare, atunci stati linistiti ca nu o sa aveti sansa de a elimina PSD – ul / Veniti-va in fire si faceti un program de guvernare de care are nevoie tara si nu va dusmaniti unii pe altioi.

  • corect !!! foarte corect!!!!!! daca asa inteleg penelistii sa faca politica….cand tara moare incet de foame dar ii obligam sa poarte masti probabil sa nu li se vada buzele vinete de foame…….. vor guverna in sensul accentuarii saraciei……. si nu psd este de vina, si nici pandemia…… oricat ar vrea ei!!!! deja se vede !!! dupa cine ne va reprezenta prin parlament!!!!! va fi vai si amar !!!

 • Inca odata orasul presedintelui Iohannis merita titlul de capitala culturala a Romaniei.
  La acest sfarsit de saptamana are loc la Sibiu festivalul culturii LGBT PRIDE, cu sprijinul consulatului german, al institutului cultural francez si al Consiliului Judetean al Elevilor din judetul Sibiu.
  Pentru si cu implicarea activa a elevilor din Sibiu vor avea loc activitati culturale LGBT, proiecții de film, spectacole de teatru, seară de poezie, atelier despre autocunoaștere prin actorie, dezbateri, teste Sida, Sifilis, Hepatita B și C gratuite .
  Batalia decisiva pentru dezvoltarea si mdernizarea Romaniei cere ca Robert Sigartau, cu sprijinul si colaborarea presedintelui Iohannis, sa depuna toate demersurile pentru organizarea anul viitor a Festivalului culturii LGBT PRIDE la Bistrita.
  Sa punem Bistrita pe harta culturala a lumii.BISTRITA PRIDE.
  Jos ciuma rosie ! PNL si presedintele Iohannis modernizeaza Romania.
  https://www.facebook.com/sibiupride/

 • Concentrați-vă pe altceva decât PSD. Ne- am saturat sa auzim asta . Vi se trage de la Tătucul Werner.
  Sa vedem fapte nu vorbe.
  Pana acum nimic.
  By the way- ați rezolvat pensiile speciale?

 • V-ati tot laudat ca eliminati pensiile speciale. Nu s-a intamplat nimic. Le mai eleminati sau a fost doar campanie electorala??? Pensii speciale ve-ti lua si voi… le mai eliminati???

 • 300 in parlament????? fara penali in functii publice??? fara pensii speciale??? zau mai?? fara datorii externe? fara , fara, fara??? se pare ca nu !!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.