Recomandări Social

Traian Ogâgău și-a ales viceprimarul: Trebuie să oferim șanse reale tinerilor din orașul nostru

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a anunțat care este alegerea sa pentru funcția de viceprimar în noul mandat.

”După lungi consultări, propunerea și susținerea mea și a colegilor din PNL pentru funcția de viceprimar este domnul Pavel Negrușeri din cartierul Cormaia. Un băiat tânăr, energic, antreprenor gospodar, respectat în comunitatea noastră, împreună cu care vom duce mai departe dezvoltarea orașului nostru. Cred că va fi agreat de către dumneavoastră și vă rog să aveți încredere în această alegere. Nu contest calitățile celorlalți colegi care își doresc această funcție, însă trebuie să oferim șanse reale tinerilor din orașul nostru”, a postat pe Facebook primarul Traian Ogâgău.

El are majoritate PNL în Consiliul Local Sângeorz-Băi (PNL – 11, Alianța pentru Sângeorz-Băi – 5, Ioan Pantilimon Niculai – independent), astfel că nu va întâmpina probleme la vot în privința alegerii viceprimarului.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2658826164384438&id=1542046616062404

CITEȘTE ȘI:

9 comentarii

 • Stai liniștit Traiane, până la sfârșitul anului mandatul tău va fi invalidat. Numai să fie publicată motivarea sentinței Curții de Apel.

 • Sinceră să fiu din 68 de țări câte am vizitat și în cate comunități am fost nu am văzut și nu o să văd o comunitate cu homo erectus ca la Sângeorz! Foarte mulți nu au școală, limbajul pe silabe, mizerie! Este că o adunătură de emigranți in corturi de beton! Dacă acest primar reușește să-i facă homo sapiens va fi idolul meu! Succes!

 • ați luat-o-n barbă deștepților.
  Primarul nu poate fi ”demis” de două ori din funcție pentru aceeași faptă.
  S-a emis un ordin de constatare a încetării de drept a mandatului, și-a produs efectele – Ogâgău n-a mai fost primar pe stil vechi 2-3 zile, după care a fost validat ca primar pe rit nou.
  Ciudă, ciudă și mânie l

 • Fiecare localitate are primarul pe care-l merita.Sangeorzenii l-au ales pe Ogagau,considerand ca el ii reprezinta.Ce poate face comunitatea mare a tarii,din moment ce oamenii cei mai interesati asa au hatarat!?

 • Citind comentariile pot sa zic urmatoarele: nu prea sunteti pe subiect si a-ti profitat si de aceasta stire ptr a face alte atacuri la persoana. In ceea ce priveste pe dl Primar ( nu am gresit) pot sa spun ca in ultimii 30 de ani Sangeorz-ul nu a avut un primar mai competent, mai motivat sau mai bine ancorat in realitate. Da, e adevat, nu e un om perfect, nu e un model de educatie si conduita in societate dar este ceea ce locuitorii au ales. Cred ca oamenii au inteles ca nu exista oameni perfecti si poate nici nu avem nevoie de ei. Sangeorz-ului ii trebuie, in momentul de fata, pe cineva care sa il scoata din mocirla in care Venig si PSD-ul l-a lasat. Vreti pe cineva cu scoli inalte, care sa vb frumos cu oameni? Am avut si degeaba – nici un plan de dezvoltare, nici o initiativa ptr comunitate, nici macar de mententa, nici un respect ptr cetatean. Asa ca intreb si eu : oare la ce folos atatea scoli? Doar ca sa „ii duci cu vb pe alegatori” dar sa nu livrezi nimik. Va plac partiile de ski bistritene sau poate ocolitoarea, sau parcarile ?
  Eu, In calitate de sangeorzan, sper sa continue macar in ritmul in care a inceput caci doar in patru ani a reusit nesperat de multe. Are spirit antreprenorial si a inteles ca intrun oras frumos vor veni turisti si se vor dezvolta afacerile si vor veni bani. Ecuatia e simpla dar trebuie cineva sa se apuce de treaba. Pana acum celelate eminente au fost doar cu vb nu cu fapta.

 • colegu, te-ai gandit ca aceeasi „fisa de post” era si inaintea lui. Oare predecesorul sau nu o citise. Oare de ce multi alti alesi nu isi fac treaba.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.