Actualitate

S-a semnat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare pe trei drumuri județene

La Consiliul Județean Bistrița-Năsăud s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare pe trei drumuri județene, care se vor realiza cu bani guvernamentali prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2) și cofinanțare de la CJ.

Este vorba de:

 • DJ 172A Beclean – Nușeni – Chiochiș (26 km)
 • DJ 162 Sânmihaiu de Câmpie – Visuia (10,1 km)
 • DJ 154D Domnești – Nețeni – Albeștii Bistriței (7,5 km)

În cadrul proiectului se vor realiza: lucrări de terasamente, lucrări de scurgere a apelor pluviale (șanțuri betonate, rigole carosabile, podețe), modernizarea părții carosabile cu îmbrăcăminte bituminoasă, consolidări cu ziduri de sprijin din beton, lucrări de siguranță rutieră (indicatoare rutiere, marcaje, parapet de siguranță), modernizarea acceselor la proprietăți și a drumurilor laterale.

Constructori: firmele Frasinul – lider de asociere, CML.RO, Îndemânarea Prodcom, Dimex 2000 Company, proiectant fiind Someș Top Grup.

”Așteptarea a luat sfârșit și sărbătoarea Sfântului Nicolae vine cu vești foarte bune pentru județul nostru. S-a semnat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare într-un proiect vital pentru infrastructura rutieră din județ”, spune președintele CJ Radu Moldovan.

5 comentarii

 • Da??… splendid, mai bine nici nu se putea…cu cât mai repede lăsați pozatul și puneți ideea în aplicare/mișcare cu atât mai bine, acești oameni din zonă merită din plin aceste modernizări și înainte de toate siguranța de a se mișca din punctul A spre punctul B iar politicul la urmă în ultimul rând…. acolo, aproape pe după colț unde cel mai puțin încurcă!!!

  19
  7
 • Mos Nicolae vine cu vesti bune pentru cei care umfla banii de modernizari, nu pentru judet. Judetul este doar o conventie artificiala pe hartie, nu o persoana si ca urmare nu se poate bucura si nici plange ca daca ar putea, cu siguranta ar urla de indignare auzind ca drumul de la Domnesti la Albesti este un proiect vital de infrastructura!

  11
  11
 • Foarte darnic Mosul!!bravo lui!! Dar am o întrebare la Mosul…Tot așa o să fie făcute??? Adică de mântuială?? Că si drumul județean 151..când sa făcut,tot cu trâmbițe sa făcut..fara șanțuri,fara podete,cu denivelări vezi doamne pentru viteza(care noaptea la trecerea mașinilor îți sună în cap)cu, câteva porțiuni care an de an se strica și doar se cârpesc!!!! Am înțeles că a fost în garanție!!!! A expirat??

  8
  2
 • Drumul jud 151…prin blajeni ..sigmir.. parca e bombardat de dronele ucrainienilor. De când circula pe el ucrainieni moldoveni.cu tiruri..dube..trailere..Pe când intra in reparatie capitala ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS