Actualitate

Sală Polivalentă din Unirea a fost recepționată și va găzdui ”Trofeul Carpați”

Noua Sală Polivalentă din Unirea, care are o capacitate de peste 3.000 de locuri, a fost recepționată și se deschide pentru iubitorii de sport cu un prim eveniment: ”Trofeul Carpați” la handbal feminin, la care vor participa echipele naționale ale României, Austriei, Serbiei și Spaniei.

”Noua Sală Polivalentă este recepționată și se deschide tuturor evenimentelor sportive și iubitorilor de sport! O investiție ce va putea susține, clădi și crește următoarele generații de sportivi. O Sală Polivalentă în care toți sportivii se vor putea întrece în competiții acerbe, transformând județul nostru în Capitala sportului! Vestea bună este că acest proiect își arată utilitatea, aducând în județul nostru turneul internațional ”Trofeul Carpați” cu echipele naționale de handbal ale României, Austriei, Spaniei și Serbiei”, a anunțat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

Complexul Sportiv construit pe str. Aerodromului din Bistrița (localitatea componentă Unirea) cuprinde Sală Polivalentă și terenuri exterioare, o investiție de 27,3 milioane de euro bani guvernamentali și cofinanțare din bugetul județului.

”Trofeul Carpați” va avea loc în perioada 29 septembrie – 1 octombrie.

Cinci handbaliste de la Gloria 2018 au fost convocate la lotul național: Iulia Dumanska, Bianca Bazaliu, Laura Pristăvița, Nicoleta Dincă, Sonia Seraficeanu.

Naţionala României pregăteşte participarea la Campionatul European din luna noiembrie, ”Trofeul Carpaţi” fiind prima acţiune sub comanda noului antrenor Florentin Pera.

2 comentarii

  • Ne bucurăm că administrația deschide în sfârșit cea mai mare Casă Mortuară din lume, nu aș fi vrut ca Trofeul Carpați să fie primul client, însă nu știm ce aduce ziua de mâine și nici nu știm dacă tot nu e mai sigură sala din centru, că pe Tărpiului sigur nu se poate.

    26
    14
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS