Actualitate Recomandări

Şandru: Procesul de tratare a apei, extrem de dificil. Cine va primi acum amenzi?

În urma ploilor abundente înregistrate pe raza județului Bistrița-Năsăud, gradul de turbiditate a râului Someșul Mare a ajuns la 4.500 NTU, ceea ce face extrem de dificil procesul de tratare a apei la Sîngeorz-Băi, dar și la Anieș, Beclean și Bistrița, informează SC Aquabis SA.

Directorul general al Aquabis, ing. Ion Șandru, solicită reprezentanţilor de la Apele Române Bistrița și Garda de Mediu Bistrița-Năsăud să tragă la răspundere vinovații în situația prezentată.

„Dacă la o turbiditate de 50 NTU SC Aquabis SA a fost amendată de Apele Române și Garda de Mediu pentru poluare, acum la 4.500 NTU cine va primi sancțiuni și amenzi? Dacă proiectele Apelor Române Bistrița ar fi scoase din sertare și puse în practică, cele referitoare la digul de la frontul de captare din zona Cormaia, cu siguranță misiunea Aquabisului în această situație nu ar fi atât de dificilă și nu am fi nevoiți să acționăm cu utilaje și buldoexcavator pentru protejarea puțurilor din zona Cormaia”, a menţionat Şandru.

1 comentariu

  • Asta e interfata prin care un chelner conduce ilegal Regia de apa . Chelnerul il baga la inaintare pe obedient si pana la urma obedientul va avea grave probleme in justitie pentru asumari de lucrari facute in scop politic PSD – populist si fara finantare . Totul va incepe in ianuarie 2016 . Va fi un spectacol pe cinste , cu retineri si arestari .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS