Actualitate

S-au aprins luminile de Crăciun la Bistrița, start sărbătorilor de iarnă

(FOTO) De Ziua Națională a României, a fost aprins iluminatul festiv în centrul Bistriței, în diferite zone dar și pe principalele artere ale orașului. Fără a fi organizat un eveniment public care să marcheze startul sărbătorilor de iarnă, așa cum se petrecea până acum, din cauza pandemiei de Covid-19.

Decorațiunile luminoase de pe pietonalul Liviu Rebreanu sunt diferite de anii trecuți, având forma unor arcade. Dacă în anii precedenți în centrul istoric era amplasat un brad natural împodobit, de data aceasta a fost montat un brad luminos.

”Din Ziua Marii Uniri, pietonalul și străzile municipiului vor licări a speranță în așteptarea sărbătorilor de iarnă. Concitadinilor mei, multă sănătate și încredere!”, este mesajul primarului Bistriței, Ioan Turc.

https://www.facebook.com/ioanturcpnl/posts/709928609930322
https://www.facebook.com/laur7410/posts/10158836169687453

11 comentarii

 • Nu știu cum va fi iluminatul festiv, dar stiu ca cele două-trei drapele tricolore puse de autorități pe Bd. Gen. Grigore Bălan erau puține, murdare, vechi și rupte ! Cel putin pe str. Stefan cel Mare erau sublime, dar lipseau cu desăvârșire.
  Așa au fost drapelele și anul trecut, si vad ca nici noii aleși nu sunt mai buni decât cei vechi.
  Măcar să fi spălat și cusut steagurile vechi, să le fi pregătit din timp, dacă nu aveau bani să cumpere drapele noi, deși pentru iluminat sunt bani…
  Dar nu, au pus steaguri puține, vechi și murdare, oare doar atâta cinstire merită România, de ziua ei?!

 • Atât? Anul trecut îți era mai mare dragul sa mergi pe Dornei, la câte lumini erau. Acum ai trântit niște becuri pe pietonal și gata?!

 • Ati demonstrat inca o data ca doar gura e de voi, dintre principalele artere doar 1 sau doua sunt luminate, Andrei Muresanu, Decebal, nimic. Si mai sunt. Ati ajuns la putere si va dati in petec. Cat au fost ceilalti la putere, ati fost ca niste papagali toti PNL-istii. Diferenta dintre voi si ei, e ca pe vremea celor rosii iti era mai mare dragu sa te plimbi prin oras. Asa o sa fie si realizarile voastre in oras, niste luminite nu ati fost in stare sa puneti cum trebuie. Psd + Pnl = Aceeasi mizerie.

  • cu Dancila de mana iti era drag tie, ssu cu dintii lui Dragnea? Aaa cu piticil atomic cred sau chelnerul??? Unde ti/era drag si acum nu?

 • Sa fim seriosi oameni buni! In astfel de perioade tulbure chiar nu ar trebui sa conteze decorul orasului. Banii trebuie pretuiti si cheltuiti pe cele necesare. Era suficient acel brad langa biserica !!! Este chiar frumos!! In sfarsit am scapat de cablurile aruncate aiurea pe brad, era chiar rusinos.

 • ma da nu vi rusine un pic??? cand stiti ca este interzis sa ieisi din casa tu te duci sa aprinzi beculetele pe centru ?????????????????????????????? pe bune?????????? va mai puteti bate joc?? doar de afirmnare asa pe burta goala a romanilor tintuiti prin casa???rusine!!!indolenta!! arivism!!! nu puteati astepta si voi cateva zile??????? serios???

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.