Actualitate

Secretarul judeţului în perioada 1968-1980 a împlinit 100 de ani. Preşedintele CJ i-a oferit o plachetă

Ioan Moldovan, fostul secretar al judeţului Bistriţa-Năsăud între anii 1968 şi 1980, a împlinit joi vârsta de 100 de ani. Preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, i-a înmânat o plachetă cu însemnele CJ, în semn de apreciere ”pentru un om care a trăit experienţa războiului şi a învins-o pe cea a prizonieratului, care a condus destinele judeţului la cel mai înalt nivel”.

2 ioan moldovan radu moldovan 100 ani”Preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, a ţinut să îi transmită personal cele mai calde urări cu ocazia împlinirii acestei frumoase vârste şi să îi mulţumească pentru toate eforturile făcute în sprijinul şi interesul oamenilor din Bistriţa-Năsăud. Lui Ioan Moldovan i-a fost înmânată o plachetă care poartă însemnele Consiliului Judeţean, în semn de apreciere pentru întreaga activitate desfăşurată în slujba oamenilor”, informează CJ într-un comunicat.

Mesajul de pe plachetă: ”În semn de apreciere, admiraţie şi respect la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani. Pentru un om care şi-a dedicat întreaga viaţă binelui comun. Pentru un om care a trăit experienţa războiului şi a învins-o pe cea a prizonieratului. Pentru un om care a condus destinele judeţului la cel mai înalt nivel. Pentru o carieră şi o viaţă din care dvs. aţi ieşit învingător”.


Ioan MoldovanIoan Moldovan a fost prizonier de război, din 1948 până în 1950 a fost şef la ”Plasa Teaca” (n.r – ”plasa” reprezenta o formă de organizare administrativă), între 1950 şi 1968 a îndeplinit funcţia de secretar al Raionului Bistriţa, iar în 1968 a fost numit secretar al judeţului Bistriţa-Năsăud, ieşind la pensie în 1980.

Ioan Moldovan a fost felicitat personal şi de primarul Ovidiu Creţu.

4 comentarii

  • O facut ospatarul uselist treaba asta intre o sfintire si un dineu? Cum de lipseste din poza securistul andreicut cu un pic de aghiasma? Gunoaie incompetente… Va ocupati cu orice altceva decat cu buna administrare si gospodarire a judetului asta..

  • Gogule, oare daca l-ai vedea pe Radu toata ziua in sant, cu o lopata in mana, te-ar multumi? Probabil ca nu. Tu esti tipul exemplu de gica-contra, setat sa dea in cap actualei puteri. Poate esti neam cu vreun democrat-liberal, poate tu insuti esti membru PDL. Asta nu conteaza. Dar te rog adu-ti matale aminte cand disparea Liviu Rusu cate o saptamana de la Consiliu Judetean, cu telefoanele inchise si isi lucra la casa. Atunci se lucra in interesul judetului?

    Asa ca Gogule, nu fii ipocrit! Nu te prefa ca istoria nu a existat.

    • As vrea sa il vad pe ospatarul deghizat in sef cj ca se ocupa de investitii in acest judet, de infrastructura, de proiecte europene, de crearea de locuri de munca si facilitati pt. investitori. ASTA E TREABA LUI! PT. ASTA IL PLATESC. Nu pt. sfintiri, parastase, hramuri si dineuri.. pt. astea il avem pe securistul andreicut si e arhisuficient. Ospatarul nu este platit ca sa stea zilnic agatat de pulpana securistului andreicut! Ospatarul este platit sa administreze si sa dezvolte acest judet, nu sa il duca in evul mediu!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS