Actualitate Recomandări

Ședința CL de aprobare a bugetului Bistriței, în 3 februarie

Consiliul Local Bistriţa este convocat în şedinţă extraordinară în data de vineri 3 februarie, ora 14.00. Şedinţa va avea loc în sala mare a Primăriei Bistriţa și va putea fi urmărită în direct pe pagina de Facebook a municipalității.

Pe ordinea de zi, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Bistriţa pe anul 2023, precum și aprobarea bugetelor Societăţii Business Park Bistriţa Sud SRL și Regiei Publice Locale Ocolul Silvic Bistriţa RA pe anul în curs.

Dezbaterea publică pe bugetul anului 2023 este programată la Primăria Bistrița miercuri 1 februarie, la ora 16.00.

5 comentarii

 • Sa votezi lista de consilieri care sa te reprezinte sa ti faca viata mai usoara ca asa spun cand vin cu galeata la poarta….si ei…mutalaii votezeaza in nestire MARIREA DE IMPOZITE A CELOR CE I Au VOTAT PENTRU PLATA DE SALARII NESIMTITE DIN PRIMARIE!!!!
  Sa nu pui mana pe un leatz sa le dai….mergeti la vot…si votati din astia…

  20
  3
 • Nu va e rusine?
  Cati vor veni si ce importanta are, oricum va face-ti treaba.
  ‘Onorabilul” sigartau trambiteaza ponderea cheltuielilor „de investitii’ de la oradea „da cu litera mica” voi liberalii doar sunte-ti la „bistrita” cu litera mare.
  Cu trambitata reforma in administratiea locala din ca..tul de „campanie” electorala cum este posibil sa veniti cu o asemenea enormitate: cheltuielile de administrare din buget egale cu cele pentru investitii.
  De ce nu prezentati si diferenta majora dinte Bolojan (unic in c–ul” de pnl ramas si MARII ARTIZANI turc si hangan mioritici din „bistrita”
  in rest numai de bine!

  15
  2
  • Sunt de un penibil total : Dezbaterea publică cu cetățeni de pe 1 februarie este doar de formă findă votarea bugetului va fi pe 3 februarie. Cum își știm pe cei din primărie când vor avea aceștia timp în doar două zile să modifice proiectul de buget și să scoată toate aberațiile din el și să introducă cererile reale ale cetățenilor ?! De aceea nu merge nimeni la aceste dezbateri doar pensionari nocivi care se plictisesc acasă fiindcă aceste dezbateri sunt fix degeaba fiindcă decizile sunt deja luate și din cauza asta în Bistrita apar numai aberații.

   26
   1
  • Consilierii care voteaza porcariile primarului, voteaza si legifereaza hotzia …cica asa s a votat in consiliul local…asa voteaza copii de la cresa care habar nu au pe ce lume sunt!!!

   23
   2
  • Consilieri habar nu au ce votează și nici nu-i interesează. Ei votează orbește orice mizerie sunt șanse mari ca pe 3 februarie să voteze bugetul Sibiului și nu al Bistiței.

   15
   2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS