Actualitate

Semafoare cu buton la încă trei treceri de pietoni, sisteme de iluminat la alte patru

Municipalitatea a comandat serviciile de proiectare și execuția branșamentelor electrice pentru alimentarea semafoarelor cu buton la trei treceri de pietoni din Bistrița: Bd. Independenței – Iosif Vulcan, acolo unde va începe și construcția unui pasaj pietonal, pe DN 17 în Viișoara (Calea Dejului, în dreptul imobilului 15) și pe str. Gării (în dreptul imobilului 30).

Costurile se ridică la aproximativ 80.000 de lei.

Totodată, se achiziționează și serviciile de proiectare și execuție a unor sisteme de iluminat la următoarele treceri de pietoni: Rodnei – Dumbravei, Petru Maior (în dreptul blocului nr. 2), CR Vivu – Ștefan cel Mare, CR Vivu – Barbu Lăutaru.

Investiția se ridică la 25.000 de lei.

4 comentarii

  • Ce treaba are pasarela cu intersectia Iosif Vulcan – Independentei? Pasarela traverseaza sensul giratoriu de la Banca Transilvania, nu are nicio legatura cu Isofi Vulcan, la intersectia cu Iosif Vulcan s-a mutat trecerea de pietoni inainte de strada Iosif Vulcan, reducand maxim vizibilitatea, fiind amplasata dupa un copac si parcari … jalnic

  • Cea mai mare problema de trafic in Bistrita e sensul giratoriu de la Posta Veche, si Bdul Republicii – Zimbrului la ora 8 dimineata cand parintii isi duc copii la cele doua Colegii nationale si gradinite de pe strada Zimbrului, acolo ar trebui gasite solutii pentru alveole de oprire temporara intre orele 7:30 si 8:30 ca sa nu isi mai lase oamenii masinile parcate pe unde apuca pana cand intra copii pe poarta unitatilor de invatamant

  • Pentru siguranta pietenilor si fluenta traficului e de ajuns trecerea cu semafor la intersectia I.Vulcan – Independentei. Pasarela e o aberatie care trebuie uitata. Sa ramana numai in visurile lui OT Cretu!
    Mai trebuie semaforizata trecerea de pietoni de la Kaufland Independentei.

  • Estia is tampiti de-a binelea. Bai nebunilor. De ce Fu……ti banul public ? Alo CURTEA de CONTURI nu vede, nu aude ? Pai ori e semafor ori pasarela. Nici voi nu stiti ce sa alegeti . Halal administratie !!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.