Actualitate

Show în sensul giratoriu de la Coroana. Un şofer beat şi-a proptit maşina Audi într-un copac (FOTO)

Un bărbat de 35 de ani din Bistriţa care s-a urcat la volan având 1,1 g/l alcool pur în sânge a reuşit să lase cu gura căscată lumea care trecea luni seara prin Piaţa Petru Rareş. Maşina Audi pe care o conducea s-a oprit tocmai într-un copac de pe Bd. Republicii. Din fericire, fără să lovească pe nimeni.

Potrivit poliţiştilor care anchetează cauzele circumstanţele în care s-a produs accidentul, şoferul, un bărbat de 35 de ani, era singur în maşină. El a pierdut controlul volanului după ce a trecut de trecerea de pietoni din faţă de la Banc Post şi a ajuns cu maşina marca Audi într-un copac. În urma impactului, bărbatul a suferit răni uşoare – o plagă la cap-  fiind transportat la spital, însă maşina a fost serios avariată în partea din faţă, aşa cum se poate vedea şi din fotografii. Evenimentul rutier a creat blocaje în trafic şi a atras mulţi curioşi.

Poliţiştii l-au testat să vadă dacă a consumat alcool, iar etilotestul a arătat 1,1 g/l alcool pur în sânge. Ca urmare, şoferul va fi cercetat penal. Potrivit articolului 87. alineatul (1) din Codul Rutier, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani”.

Unii apropiaţi ai şoferului au declarat pentru Timp Online că acesta se numeşte Răzvan Zubaşcu.

ACTUALIZARE Purtătorul de cuvânt al IJP Bistriţa-Năsăud, Virginia Roşca, a declarat pentru Timp Online că etilotestul a arătat 1,1 g/l alcool pur în sânge.

accident Coroana 2 accident Coroana 3 accident Coroana 4 accident Coroiana 5

10 comentarii

  • Mai rămâne întrebarea ce caută mașina poliției pe spațiul verde?? NU a putut opri la timp? Era și polițistul beat 🙂 ??

    În opinia mea (care evident nu contează), plasarea, cred eu total nejustificată, a mașinii poliției pe spațiul verde este un fapt care ar trebui analizat/cercetat de conducătorii poliției județene, iar șoferul luat la întrebări și sancționat. Și nu pentru că aș fi eu un ecologist nemaipomenit, ci pentru că urcatul cu mașina pe scuarul dintre sensuri dovedește micime în gândire sau îngâmfare nemăsurată, precum și o dorință de a ieși în evidență care nu cadrează cu statutul pe care al trebui să îl aibă un polițist.

    • asa e…..foarte corect…..asa cum masina politiei locale era parcata pe sincai in loc nepermis si incerca sa imprastie amenzi la ceilalti…..dar nu stia cu care sa inceapa pentru a nu avea un precedent!

  • pt. Marius Florin : cum nu a patit nimeni nimic? Fi mai atent si uita-te dea lungul BULEVARDULUI REP. si o sa vezi o gramada de copaci loviti si screjaliti de masinile tembelilor cu fite din BISTRITA. De fapt idiotii de aici sunt pe primele 3 locuri in tara la accidente pe trecerile de pietoni.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS