Actualitate

Startul sărbătorilor de iarnă în fața CJ se dă în 1 decembrie: Gașca Zurli, torțe, aprinderea luminilor

Aprinderea iluminatului festiv în Piața Petru Rareș din Bistrița, în zona din fața Consiliului Județean, va avea loc în 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Gașca Zurli va face show pentru cei mici începând cu ora 16.30, bistrițenii prezenți la eveniment îi vor putea vedea și pe militari retrăgându-se cu torțe, după care vor fi aprinse luminițele de Crăciun.

”Sunteți pregătiți de magia Crăciunului? Vă așteptăm împreună cu Gașca Zurli să întâmpinăm sărbătorile de iarnă cu multă veselie. Spectacolul începe în 1 decembrie, la ora 16.30, în fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, continuă cu retragerea cu torțe a personalului din cadrul Armatei și se încheie cu aprinderea luminițelor de Crăciun. Vă așteptăm cu mic, cu mare, să sărbătorim cele mai frumoase momente, menite să vină în întâmpinarea Crăciunului!”, este invitația făcută de președintele CJ Radu Moldovan.

Municipalitatea va aprinde iluminatul festiv în oraș în seara de Sf. Andrei, 30 noiembrie, printr-un eveniment programat la ora 18.00 pe pietonalul Liviu Rebreanu. Spectacolul pentru cei mici va fi susținut de trupa Coloricii. Tot atunci se va deschide și Târgul de Crăciun.

1 comentariu

  • Si criza energetica nu se mai tine??? Se amana lozinca ” sa facem economie de energie” ramane doar „trebuie sa faceti economie”. Pana la urma pana de curent va fi de sarbatori sau se amana??? Risipa de bani si energie…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS