Actualitate

Str. Gării (Policlinică – Winmarkt) și Bd. Decebal (Winmarkt – piață) se închid pentru asfaltare

Lucrările din cadrul proiectului ”Reconfigurarea axei de transport pe traseul str. Gării – B-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului” intră în linie dreaptă la Bistrița.

Pentru turnarea stratului de uzură și refacerea marcajelor rutiere se vor închide traficului rutier strada Gării (tronson intersecție strada Împăratul Traian – sens giratoriu Winmarkt) și Bulevardul Decebal (tronson sens giratoriu Winmarkt – pasaj subteran Decebal).

Circulația auto va fi închisă în perioada joi 2 noiembrie, ora 07.30 – duminică 5 noiembrie, ora 20.00.

Toți participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației.

Recent a fost turnat ultimul strat de asfalt pe străzile Năsăudului, Andrei Mureșanu și Bulevardul Decebal pe tronsonul Piața Decebal – sensul giratoriu de la intersecția cu străzile Ioan Slavici – Crinilor – Andrei Mureșanu (de la Apollo), inclusiv sensul.

5 comentarii

 • Sensul de la spital sí tronsonul Calea Moldovei pe cand? Unde au disparut echipele cu trotuar de pe Garii,sí Independentei? S-au partea cu Big , A Muresanu de la biserica ín sus este uitat?

  11
  2
 • Rabdare si tabac ziceau batranii trepadusilor care nu taceau din gura.
  Bistrita arata tot mai frumos si mai ales cand vor sosi si copacii tineri de aliniament in urma sesizarilor facute si a angajamentului domnului Primar.
  Rabdare stimabililor !

  2
  17
  • Pe undeva va dau dreptate, se lucreaza haotic, sar de colo – colo, ca veverita! Prima data sa elibereze alveolele pt copaci de resturile de santier . Este plin de pietre,pietris,resturi de asfalt sí cate sí mai cate! Si e cam vremea de plantat copacii…

 • Exact, Unde au disparut echipele cu refacerea trotuarelor de pe Garii,Decebal ?
  Este un adevarat calvar sa umbli pe trotuarele sparte pline de cabluri si tevi aruncate pe jos haotic.Tot asteptam dar nu misca nimic in zona asta .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS