Actualitate

Târg de Dragobete. Elevii bistriţeni au vândut inimioare şi mărţişoare (FOTO)

Forfotă mare în Piaţa Centrală unde elevi de la şcolile din Bistriţa au venit cu obiecte create de ei la Târgul de Dragobete şi Mărţişor, deschis în prezenţa viceprimarului Cristian Niculae, asaltat de copii cu oferte care mai de care mai tentante, aşa încât a fost nevoit să cumpere de la toţi.

Foarte mândri să arate ce au pregătit pentru Dragobete, sărbătoarea dragostei la români, dar mai ales pentru 1 şi 8 Martie, copiii au făcut chiar pe vânzătorii ambulanţi.


 

Cu mărţişoarele şi felicitările lipite pe nişte panouri, ei s-au plimbat printre trecători şi i-au îndemnat să cumpere creaţiile lor la preţuri între 50 de bani şi un leu.

În căsuţele din lemn, alţii copii de la şcoli din Bistriţa, dar şi din cartiere au expus diverse obiecte artizanale făcute de ei la ateliere de creaţie sau împreună cu părinţii. Din banii obţinuţi din vânzarea lor, mulţi au spus că vor cumpăra materiale didactice pentru şcoală, iar alţii că vor mânca pizza.

Au participat elevi de la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, Școala Gimnazială nr. 4, Școala Gimnazială „Lucian Blaga”, Școala Gimnazială nr. 7 Viișoara, Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, Liceul Tehnologic Agricol, Colegiul Tehnic „Grigore Moisil”, Grădinița „Rază de Soare”, Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Bistrița și Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Lacrima” Unirea.

Cei mici au primit baloane roşii, simbol al iubirii, inscripționate cu mesajul „Iubește românește”. Programul zilei a continuat cu un dans tematic susţinut de către dansatorii ansamblului „Cununa de pe Someș”, conduși de Teodor Pușcaș. Sărbătoarea s-a desfășurat sub sloganul ”De Dragobete, iubește românește!”.

3 comentarii

  • Ce va mai doare capul.
    Veșnicele comentarii ale acelora care nu fac nimic .Va intreb voi ati fost asa doar din curiozitate sa le zâmbitor acestor copii și să le dati satisfacția de a le cumpara un mărțișor apreciindule astfel munca depusă.Daca cineva o face hop si noi postaceii repede huoo campanie de cumva era un PNList iubit parca va vad cum mai aplaudatii……Bine ca macar cuiva ai pasa campanie ,imagine sau bun simt prezența lui aici ă fost binevenită iar daca alaturi de el va-ti aflat si voi va felicit cu respect dacă nu ciocul mic

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS