Social

Tineri care au aruncat gunoaie pe spațiul verde, puși de polițiști să curețe locul

Polițiștii locali au pus mai mulți tineri, care făceau gălăgie și mizerie pe un spațiu verde din fața unui bloc de pe strada Împăratul Traian din Bistrița, să curețe locul în prezența lor.

”PET-uri de suc, doze de cafea, pungi de chipsuri, un sac de reziduuri menajere aruncate pe spațiul verde… și multă gălăgie! Asta au găsit colegii noștri care au răspuns sesizării unor bistrițeni.

Au fost identificați, pe strada Împăratul Traian, mai mulți tineri ce socializau într-un mod gălăgios și care au confundat zona verde din împrejurimile blocului de locuințe cu coșul de gunoi.

Polițiștii locali i-au obligat să facă curățenie în prezența lor, iar pentru faptul că au fost cooperanți de data aceasta au scăpat doar cu un avertisment verbal. Au fost îndepărtați din zonă”, a transmis Poliția Locală Bistrița.

3 comentarii

 • Bravo poliției locale, la cat mai multe verificări și atitudine.
  Poate fara amenzi , dar să curețe și poate din asta învață și alții.

  33
  1
 • La doi pași de Poliția locală și primăria Bistrița mai precis Aleea Zambilelor parcare auto strada Lalelelor se află spațiul de joacă recent renovat după lupte seculare cu primăria Bistrița și neterminat din punct de vedere tehnic.Terenul aferent spațiului de joacă pentru copii seamănă cu o groapă de gunoi fără împrejmuire unde trecătorii își fac nevoile și aruncă de toate , se pare că acest teren aparține unor agenții imobiliare influente din punct de vedere politic .

  17
 • Pare rău de tine că ai decăzut în ultimul hal cu zic bistrițenii vechi deci tu îți faci nevoile oriunde dar de ce nu te ștergi pe curul tău de pocăit cu frunze de brustur !

  2
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS