Actualitate

Tragedie într-o pădure din zona Valea Măgherușului – Sigmir

Un echipaj de pompieri cu șenilata și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit într-o pădure aflată într-o zonă greu accesibilă, între Valea Măgherușului și Sigmir, pentru salvarea unui bărbat peste care a căzut un copac.

Echipajele de intervenție au găsit victima, un bărbat în vârstă de 56 de ani, în stop cardio-respirator.

Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate, astfel ca medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul solicitării, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Bărbatul era angajat al unui ocol silvic și a murit în urma căderii copacului pe care îl tăia.

”Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au intervenit la un eveniment produs într-o pădure situată în extravilanul localității Valea Măgherușului. La locul intervenției polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 56 de ani, din Poienile Zagrei, angajat al unui ocol silvic, în timp ce tăia un arbore, a fost accidentat de acesta. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, bărbatul a decedat. În cauză urmează a fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Postului de Poliție Șieu Măgheruș. În cauză a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă în vederea efectuării de verificări conform competenței”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.