Social

Traian Ogâgău, mesaj pentru nemulţumiţii din PNL Sîngeorz-Băi: Lăsaţi hăţurile de la cai!

Traian Ogâgău, anunţat candidat oficial al PNL la Primăria Sîngeorz-Băi de către conducerea judeţeană a liberalilor, dar contestat pe plan local, le-a transmis un mesaj colegilor de partid Vasile Şteopoaie şi Maxim Pop care au sperat la rândul lor să fie desemnaţi candidaţi de primar. Întrucât îi consideră „oameni din sistem, care au demonstrat ce au avut de demonstrat”, Ogâgău îi sfătuieşte să mai „lase hăţurile de la cai”.

„Eu nu cred că PNL Sîngeorz-Băi se va destrăma. Sigur că au fost unele răutăţi din partea unor colegi care nu au fost de acord cu candidatura mea, însă, conform statutului partidului, cel mai bine plasat în sondaje este candidatul. Cine îl urmează îl urmează, cine nu să hotărască ce vrea să facă. Acum este decizia lor. Eu sunt un om de cuvânt şi ceea ce promit fac. Tocmai de aceea, nu pot promite anumite lucruri şi să nu mă ţin de cuvânt. Prima dată munca şi apoi distracţia. Să ofer ce şi din ce? Eu nu sunt pentru ideea să plece cineva din partid şi din echipa mea. Că ei (Vasile Şteopoaie şi Maxim Pop – n.r.) nu înţeleg anumite lucruri şi nu pot să treacă peste ce s-a întâmplat (desemnarea lui oficială ca şi candidat – n.r.) este problema lor ce vor face pe viitor. Eu merg înainte cu partidul, oamenii, cetăţenii, susţinătorii mei şi nu am cum să dau înapoi şi să-i dezamăgesc”, a declarat Traian Ogâgău la Sîngeorz TV.


Candidatul a lăsat astfel să se înţeleagă că cei doi ar fi pretins anumite poziţii în administraţia locală în eventualitatea în care el ar câştiga alegerile.

Traian Ogâgău a mai  declarat că va finaliza lista de consilieri cu o săptămână înainte de termenul final de depunere a candidaturilor întrucât vrea ca pe acea listă să se regăsească doar cei care muncesc.

„Vreau să fiu corect. La ce am eu în cap şi la proiectul pentru Sîngeorz-Băi nu mă pot hazarda de pe acum cu promisiuni făcute unor persoane care au făcut parte din sistem, au demonstrat ce au avut de demonstrat până acum şi nicicum nu lasă hăţurile de la cai”, a spus el.

Întrebat dacă se aşteaptă ca vreunul dintre Vasile Şteopoaie sau Maxim Pop să candideze pentru alt partid, Traian Ogâgău a răspuns: „Se zvonea că eu aş trece la alt partid, dar eu sunt om de dreapta şi nu pot face acest pas. Sigur că se zvoneşte că ar trece la alt partid, dar nu mă interesează ce decizii iau ei. Nu am emoţii legate de alegeri cât timp oamenii înţeleg ce trebuie făcut în Sîngeorz-Băi. Ce se întâmplă acum mi se pare anormal. Nu voi dezvălui planul meu acum, dar îl voi face public la momentulo potrivit, însă două lucruri trebuie puse în practică imediat: curăţenia şi disciplina, respectiv dezvoltarea turismului. E singura noastră şansă pentru a aduce fonduri şi venituri pentru fiecare om de rând. De ce Bucovina şi Maramureşul pot şi noi nu?”.

Traian Ogâgău a mai declarat că, în eventualitatea în care va câştiga alegerile, se va muta înapoi în Sîngeorz-Băi.

8 comentarii

  • Ideea este ca in statut scrie cu totul altceva, dar nu ma astept ca Traian sa fi citit statutul. Iar in privinta pozițiilor cerute, nu am cerut nimic. Dimpotriva am refuzat tot ce mi s-a oferit atat la nivel local cat si la nivel judetean, pentru ca nu vreau sa-l sustin din mai multe motive pe care nu vreau sa le expun aici. O zi buna tuturor!

  • Traiane, tu vrei sa fii primar si sa semnezi acte pentru orasul nostru dar nu stii citi statutul partidului pentru care vrei sa candidezi. Stim cu totii ca scoala nu ti-a placut dar fa si tu un efort macar si CITESTE inainte sa CITEZI. Sau macar pune-l pe slugarnicul ala al tau sa o faca pentru tine, fiindca altfel o sa ne trezim cu un primar care semneaza vanzarea orasului Singeorz Bai el intelegand defapt ca semneaza pt o investitie…

  • Dolha, nu te mai iau in seama nici organizațiile….
    Una spui tu si ei alta fac…:)))
    Prefer sa votez Radu Cârcu in cazul asta…..

  • Inclin sa cred ca D-l Ogagau va face din Sangeorz-Bai ce a facut Nicu Moldovan pt Beclean ! Aveti asadar ocazia , sangeorzeni sa va votati un primar ADEVARAT care daca va fi ales chiar va face ceva in Sangeorz !!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS