Actualitate

Trenulețul Thomas, reintrodus în circuit

Trenulețul Thomas își reia cursele în parcul municipal. Cei mici vor putea călători din nou cu trenulețul, pe un traseu mai restrâns, de miercuri până duminică inclusiv.

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a anunțat:

”Thomas se întoarce! În 1 iunie, la ora 10.00, în Parcul Municipal “Regele Mihai I al României”, trenulețul Thomas, care a bucurat vara trecută mii de copii, va fi reintrodus în circuit.

De data aceasta, traseul va fi unul restrâns, pentru a permite părinților să aibă mereu în câmpul vizual deplasarea trenulețului cu cei mici.

Municipalitatea a stabilit și un nou program pentru Thomas: miercuri – sâmbătă, între orele 09.00-12.00 și 17.00-20.00, iar duminică 16.00-20.00 (luni și marți, mentenanță)”.

14 comentarii

 • Foarte bine face primarul că îl aduce înapoi în parc pentru copii. Să vedem acum ce mai au de obiectat peaedistii cei guralivi care se tot cainau ca unde e trenulețul pe care au fost dați bani. The train is back with a vengeance.:)))

  7
  35
 • Buei Leao…nu esti in stare nici sa copiezi dupa google translate…E de ,,căinat” ca pe mâna unuia semidoct ca tine a ajuns pr ul…

  8
  8
  • Dupa o anumita varsta apar amintirile din copilarie . Fiind 1iunie e bine sa lasam mintea copiilor sa se joace sa nu deraieze cumva la sfarsit de…macaz!

   12
 • Leo (cel adevarat) a lipsit din „peisaj” inca de duminica cand a scris un mic comentariu despre ultimul meci de handbal prestat de Gloria in deplasare la Magura Cisnadiei. Se pare ca in lipsa (mea!) se activeaza un „celalalt”. Sa-i fie de bine , daca nu-i este rusine …

  8
  2
 • Propun o linie kknie prin oraș să mergem la serviciu cu Thomas că altfel suntem blocați în case. De străzi și trotuare nu mai avem nevoie că ne a albit primarul Thomas.

  16
 • Din comunicat nu rezultă de nicăieri că ar fi fost remediate problemele tehnice legate de coborârea centrului de greutate şi îmbunătățirea elementelor de siguranță atât a pasagerilor cât şi a pietonilor care se deplasează legal prin Parcu Mare.

  22
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.