Actualitate

Ziua Copilului, sărbătorită de cei mici alături de polițiști, jandarmi și pompieri

Ateliere preventive, presărate cu cântecele, veselie, baloane colorate și muuulte bomboane – ingredientele perfecte pentru Ziua Copilului.

În curtea Muzeului Bistrița, structurile MAI județene au organizat activități cu și pentru copii, în contextul Zilei Copilului.

Au fost expuse, pentru sute de copii de toate vârstele, tehnica, aparatura și autospecialele folosite de polițiști, jandarmi și pompieri la intervenții și misiuni.

”Criminaliștii au amprentat sute de degețele, polițiștii de la prevenire și de la rutieră au parcurs de zeci de ori ”orașul virtual” pentru ca prichindeii să învețe regulile de circulație, polițiștii de la protecția animalelor le-au explicat cum trebuie să se comporte cu patrupedele, iar polițiștii de la siguranță școlară le-au reamintit regulile de circulație. Polițiștii de la prevenirea criminalității au organizat sesiuni de informare răsplătite cu baloane, semne de carte și creioane colorate, pentru ca minivacanța să le fie în siguranță și numai cu amintiri frumoase. Pentru că nu este petrecere de 1 Iunie fără ceva dulce, prin grija Instituției Prefectului toți copiii prezenți la Muzeu au primit dulciuri”, a menționat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La atelierul de prezentare al Jandarmeriei Bistrița-Năsăud copiii de toate vârstele au putut vedea materiale din dotarea folosită în diferite misiuni, ATV-ul Jandarmeriei Montane, precum și diferite materiale de protecție. Nu a lipsit Ara – cățelușa care este de trei ani partenera jandarmilor în misiuni. Exercițiile de disciplină și prinderile executate impecabil, au atras aprecierea și aplauzele publicului”, a precizat Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

1 comentariu

  • La copii le ofera dulciuri si la parintii lor pulane pe kokoasha daca le da prin cap sa iasa in strada pentru drepturi sociale si salariale.

    6
    7
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS