Actualitate

Twin Peaks în Schulerwald. Câine de rasă, împuşcat şi dispărut apoi fără urmă

Poliţiştii bistriţeni au început o anchetă după ce miercuri seara proprietarul unui câine de rasă le-a semnalat faptul că animalul, cu care ieşise la plimbare, a fost împuşcat, fiind apoi de negăsit. Bărbatul a relatat că a scăpat câinele, după care a auzit două împuşcături şi nu l-a mai găsit. El este convins că patrupedul a fost împuşcat, dar poliţiştii nu au găsit până acum dovezi.

Totul s-a întâmplat miercuri seara în Pădurea Schulerwald unde Alin Sălăgean, proprietarul unui câine de rasă, a ieşit cu el la plimbare. El le-a relatat poliţiştilor că, la un moment dat, a scăpat câinele, iar acesta a dispărut în câteva secunde din raza lui vizuală. După aceea, a auzit două împuşcături, dar nu s-a gândit că a tras cineva în câine. Şi-a căutat patrupedul timp de aproape două ore, dar nu i-a mai dat de urmă. Un vecin i-a spus să nu îl mai caute că a fost împuşcat şi pus într-un portbagaj.

Scena s-a petrecut într-o zonă locuită, la aproape trei sute de metri de locul în care se jucau nişte copii care riscau să fie răniţi.

Câinele împuşcat şi dispărut se numeşte Maia şi este din rasa Ciobănesc german. Mai mulţi martori i-au spus proprietarului că au văzut doi bărbaţi cu arme de vânătoare care au luat câinele şi l-au pus într-un portbagaj de maşină.

Sesizaţi de bărbat, poliţiştii au venit imediat la faţa locului, dar nu au reuşit să găsească niciun indiciu. Ancheta este abia la început. Vor fi audiaţi martorii, iar dacă vor fi găsiţi şi vinovaţii, aceştia riscă pedeapsa cu închisoarea.

ACTUALIZARE Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud Antonela Gorgan a declarat, joi, că, în urma audierii unor martori a fost identificat un posibil suspect.

„Este vorba de un vânător căruia i s-a ridicat arma pentru expertiză. În cazul în care va fi găsit vinovat, se va deschide un dosar penal pe numele lui”, a spus Antonela Gorgan.

   

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS