Actualitate

Un camion s-a răsturnat pe DN 17, la ieșirea din Coldău spre Dej

Un bărbat de 38 de ani a ajuns la spital după ce camionul pe care îl conducea s-a răsturnat la ieșirea din localitatea Coldău spre orașul Dej. Șoferul a suferit un traumatism cranian minor și posibil o fractură la o mână.

Un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de pompieri au intervenit la accidentul petrecut pe DN 17 la ieșirea din localitatea Coldău spre orașul Dej, însă nici șoferul, nici pasagerul nu au rămas blocați în mașină.

”Echipajul de prim ajutor a preluat de la locul accidentului rutier un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani (conducătorul auto) și l-a transportat la CPU Beclean. Victima prezenta un traumatism cranian minor și suspiciune de fractură membru superior. Cealaltă persoană care se afla în cabina camionului a refuzat transportul la spital. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița.

”Din primele date, un bărbat de 38 de ani din Cociu, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Beclean-Dej, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat într-un șanț, în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri din Beclean continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a transmis, printr-un comunicat, IPJ Bistrița-Năsăud.

Etichete

1 comentariu

  • Roțile pe față îs întregi!
    Deci tik tok, facebook, whatsapp etc!
    90% din cei ce conduc sunt pe telefon, nimeni nu ia nici o măsură deși suntem pe primul loc la numărul de morți în accidente rutiere!
    Bravo dragii milțisti și politicieni!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.