Actualitate

Un individ cu cagulă și mănuși a spart un magazin alimentar din Bistrița

Un magazin alimentar al unei companii din Bistrița a fost spart în noaptea de sâmbătă spre duminică de un individ care purta cagulă și mănuși. Hoțul a sperat probabil că va găsi bani mulți în casă, însă a avut parte de o dezamăgire.

Individul, care purta cagulă și mănuși, a intrat în magazinul de pe str. Rodnei la ora 3.30, când acesta era închis, spărgând un geam fiindcă ușa nu a putut-o deschide, sperând probabil că găsește bani mulți, însă în sertarul casei de marcat erau doar 500 de lei. A plecat cu ei și cu 29 de pachete de țigări.

Camera de luat vederi de la intrarea în magazin a fost deviată, așa încât nu se știe dacă mai erau și alții care îl așteptau afară.

Magazinul aparține companiei bistrițene AmeriMarc. Firma deține nouă magazine cu autoservire. Era asigurat, monitorizat video și prevăzut cu sistem de alarmă. Forța Zero a venit în câteva minute, dar acesta dispăruse, ne-au declarat administratorii.

Poliția a început o anchetă.

Potrivit unor surse, ar mai fi fost spart tot azi noapte și un chioșc de pe str. Împăratul Traian.

Etichete

13 comentarii

 • Dl. Iz2 ,eu la clasa aleșilor nu văd nicio schimbare în ultimii 30 de ani .
  Aceiași incompetenți , ipocriți, mincinoși ,tupeiști …! Nimic nou !
  În schimb văd o mare schimbare , în rău, la ceea ce a fost cetățeanul bistrițean de rând ,la bistrițeanul normal , să zic așa .
  Nu analizez cauzele , constat doar ca s-a degradat enorm calitatea oamenilor ce populează urbea .
  Consecințele se văd zilnic în știrile de pe prima pagină a ziarelor .

  76
  2
 • @Doar ei sunt de vina. Cauzele sunt tot institutiile statului care sunt platite sa protejeze cetatenii si nu o fac. Hoti au fost si vor fi mereu, dar atata timp cat institutiile statului nu isi fac treaba, acestia se inmultesc. E ca in gradina, daca nu plivesti la timp buruienile, ele se inmultesc si innabusa recolta.

  54
  6
 • Dle 3,14-Z-2,cum putea poliția să oprească crima conjugală? Plus că cetățenii nu se mai tem de nimic, când poliția le cere buletinul, refuză, sar în sus, vociferează, jignesc polițiștii, îi filmează, îi amenință. Prea multă democrație, prost înțeleasă. Culegem ceea ce am semănat.

  65
  11
 • @ares. Politia nu mai are nici o putere. De ce ? Pentru ca legislatia e permisiva si incurajeaza incalcarea ei. Plus de asta imaginea politiei romane e destul de subreda. Nu mai impune teama si respect. Eu nu ma simt protejat in nici un fel de politie.

  46
  2
 • Am cunoscut-o pe fata, îi fix exemplul la care m-am referit când am inclus „forțele de ordine”. Proximitate și prevenție= 0 in Bistrița.

  De ce spun asta? Fata învârtea foarte mulți bani, nelucrand nici ca IT, nici ca neurochirurg (dacă mă înțelegi). Ba, era chiar „tester” de păcănele, de foarte multe ori. Umbla cu mașini destul de scumpe, am văzut că a răsărit și un palat acolo unde stătea ea, pe Axente Sever.

  Eu o știu de când avea tată-so magazinul en gross acolo.

  Revenind, oare n-ar putea ANAF, criminalitatea economică de la IGPR să înceapă să dea din coate vizavi de ăștia. Ca în cazul ei: poate că se găsea „nește” evaziune fiscală, da’ măcar era în viață. Sus pe deal, da’ vie. Înțelegi?

  Sau, poate, ești caschetist și ai nevoie de desen.

  21
  12
  • În primul rând eu nu am știut detaliile astea și nici tu nu ai scris nimic până la postul de mai sus. Acum se profilează motivul crimei, deși NIMIC nu poate motiva o crimă. După detaliile pe care le-ai dat, pregătește-te de audieri cu „caschetiștii”, cum zici tu. Meritai un like pt lămuririle de mai sus, dar l-am retras când am citit ultimul rând (știu, acum te dai cu capul de pereți pentru un like în minus). Mai bine te abțineai de la jigniri. Vorbim că cetățenii nu mai au respect față de poliție, la care vii tu și vorbești de cashetiști și altele. Nu ești cu nimic mai bun.

   20
   8
 • Io-s în deal șî Badea-n șesu
  Și mi-l cunosc după mersu!

  Am auzit de cazuri în care infractorul, deși mascat, a fost recunoscut după felul în care merge, cum calcă, cum se leagănă, (stânga -dreapta) legănat ca femeile, sau față agresiv (ca bărbații)
  Merge cu picioarele ca Charlie Chaplin (in V) sau din contră cu vârfurile îndreptate unul spre celălalt . Stă drept ca soldații s-au îndoit de spate, ca semnul întrebării ❓
  Are picior plat? Este înalt și slab?
  Mic și îndesat?

  Badea-i în șes și io-l cunosc după mers.

  8
  11
 • Mă cheamă la audieri?

  Pentru că îmi spun o părere? :)))

  Mă, tu, daca nu iei salariu de la Poliție, iei pensie. În orice caz, la cum îți merge mintea, io cred ca ai prea mult timp liber la dispoziție.Ridic, din nou, un semn de întrebare vizavi de vârstă de pensionare din SNApOPSN.

  Jigniri?

  Dragul meu, tu nu ai proprietatea termenilor. Păi tu, când mi te-ai adresat cu 3,14da, ce ai făcut?

  Hai, că te-am lezat în orgoliul tău de caschetist. Plângi în continuare!

  6
  13
 • Autoritatile sunt plecate sa faca galerie… ori sunt la splimbat credelnita prin judet ori sunt la batut din palme in tribune. Care autoritati???? Altele nu sunt!

  26
  4
 • Și normal că nu îi pasă nimănui. În special caschetistilor.
  Astazi, cu taxele mele de fraier, din privat, țin vreo 3 tablagii in spate. In 2014 țin vreo 6. In 2025 o să țin un birou întreg. Asta, dacă-s hardcore fraier și nu mă mut din țară.

  Multă sănătate și duminică plăcută!

  7
  14
 • Mulțumesc, la fel îți doresc și eu. Noi avem o duminică plăcută și liniștită, dar „caschetiștii” sunt la datorie, pe teren, printre criminali, bețivi și drogați. Iar cei care sunt liberi, sunt în stare permanentă de alarmă, când le sună telefonul, 24/7, sar din patul călduț de lângă parteneră și aleargă să ne protejeze, așa cum știu ei (mai mult sau mai puțin). Eu cred că nu e atât de ușor să fii caschetist și nici măcar salariile lor nu sunt fabuloase. Să ții minte asta data viitoare când îi batjocorești. Îți spun din experiență, dacă vorbești frumos și respectuos cu ei, vei fi tratat la fel. Eu de fiecare dată am scăpat cu un avertisment sau o amendă minimă, dovadă că și ei sunt oameni și te tratează exact cum îi tratezi și tu.

  11
  7
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS