Actualitate

Un râu de munte, populat de AJVPS cu peste 10.000 de păstrăvi indigeni

Peste 10.000 de păstrăvi indigeni au ajuns în apele unui râu de munte din județul Bistrița-Năsăud prin grija Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Bistrița-Năsăud, informează organizația.

Popularea cu păstrăvi indigeni s-a făcut în prezența inspectorului Mircea Bălașa de la Agenția Națională de Pescuit și Acvacultură din Regiunea de Nord-Vest, a directorului AJVPS Bistrița-Năsăud, Gabriel Perhaiță și a lui Marius Rus.

”Nu putem oferi detalii despre locație, dar îi provocăm pe amatorii de pescuit în ape de munte să se bucure în noul sezon de partide perfecte de pescuit. Le reamintim totodată că pescuitul pe apele de munte se practică de la 1 aprilie 2024 până în 30 septembrie 2024 doar cu momeli artificiale cum ar fi musca artificială, nimfe, voblere, rotative și lingurițe oscilante”, a transmis AJVPS Bistrița-Năsăud.

Lista habitatelor contractate de AJVPS Bistrița-Năsăud poate fi descărcată de pe site-ul Agenției Naționale de Pescuit și Acvacultură www.anpa.ro.

Etichete

3 comentarii

  • Reamintesc ca mosneagul a dat o suma insemnata in 2012 la repopularea cu STIUCA unde am fost cu ESSOX Club dar si in 2020 am organizat singur o cheta publica de 7.500 lei si s-a cumparat de ei CRAP si CARAS care au fost eliberati in Bistrita si Sieu.
    Astept mai multi mosnegi sa faca la fel .

    2
    3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS