Actualitate

Bradul de Crăciun, montat în centrul Bistriței

Bradul de Crăciun, unul natural, de mari dimensiuni, a fost montat în centrul Bistriței, unde în seara de Sfântul Andrei va fi pornit iluminatul festiv și se va deschide târgul de sărbători.

”A ajuns bradul de Crăciun!”, a anunțat într-o postare primarul Ioan Turc, care a asistat la întreaga operațiune de fixare a pomului de iarnă.

În centrul istoric, pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi: a fost amplasat patinoarul lângă Biserica Evanghelică, se montează ornamentele în formă de stea, sub plasa luminoasă, dar și alte decorațiuni de sezon, căsuțele din lemn pentru Târgul de Crăciun au fost puse în diferite zone din Piața Centrală, închisă circulației rutiere.

Aprinderea luminițelor și deschiderea Târgului de Crăciun sunt programate de Sfântul Andrei, joi 30 noiembrie, de la ora 18.00, pe pietonalul Liviu Rebreanu. Invitați în spectacol sunt magicianul Robert Tudor, tânăra interpretă Kamelia Melnic (11 ani) și Trupa de teatru ”Alexandru Misiuga” cu animații pentru copii.

Etichete

17 comentarii

  • @ Sever Nu este amplasat deloc regulamentar fiindcă din poze reiese că este amplasat pe stradă.
   Poate că o fi regulamentar la Craiova sau Caracal.

   22
   4
  • În sfârșit un brad adevărat!! Bravo foarte bine, în toate orașele din Europa se pun brazi adevărați, numai la noi au fost pana acum niște caricaturi de brazi artificiali. Bine ca pe ultima 100 de m v a venit mintea la cap!

   4
   21
 • Este bine ca dupa „laudele” din anii precedenti primarul a invatat cate ceva. Acum s-a ajuns la o stare de normalitate , pentru capitala unui judet cu multe paduri de conifere. A durat ceva timp pana cand a inteles ca un brad artificial confectionat din elemente metalice si cu zorzoane asisderea face mai mult rau naturii decat sacrificarea unui brad natural. Niciodata nu trebuie sa ajungem la exagerari in a ne declara ecologisti din interes (electoral).

  21
  37
  • @ Leo ” Laudele” constrictive de anul trecut au fost pentru locul unde a fost aplasat bradul de iarnă nu pentru tipul bradului.

 • Fiind un judet de munte , in sfarsit avem un brad falnic natural nu o fufa din polimeri ca in anii trecuti.Este chiar ECO si nu putem sa trecem evenimentul la nici o pierdere mare sub nici o forma. Mama NATURA pune altul in loc.
  Cu multumiri si felicitari IOAN TURC !

  7
  64
  • Mister pupicurist ilegal de serviciu ” ecologist – civic ” vezi că tocmai au tăiat o frumusețe de brad NATURAL şi lau amplast chiar în Centru Vechi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   PS Felicitări Turc 🤣

   44
   4
  • Bălane din nou ai sărit calul : să susți tăierea pădurilor numai ca-să primeşti tu autorizație de la primărie pentru casa ta ilegală este destul de ruşinos !

   50
   2
  • Pai cum e bai ecologistule? Cand se taie brazi sa se impopotoneze Turc e bine si cand taie altii nu? Ăia sunt toti hoti si banditi? Ca asa comentai la un articol in care Larionesi isi expunea un punct de vedere.Ca toti patronii si firmele sunt hoti si banditi.Dupa aia cand te a tras careva de atentie ,ca pe tine nu cred ca te a dus capul tinut captiv de halucinatiile psihotice,ai dat o la intors cu scuze si din jean valjean te ai gudurat ca o cotarla .Pai ori suntem ecologisti ori nu suntem.Ai belit-o …ca Larionesi nu e omul sa inghita de astea.Crezi ca pe el il impresionezi ca dupa aia ai scris ca iti ceri scuze de la domnul,,PATRON”?Acuma ,una din doua…ori te ia in serios si ti ai fasit omul ori te vede ca pe un bufon si te lasa in plata Domnului.

   18
   2
 • Să înțeleg că dacă tai un copac(în cazul de față brad), crește altul în locul lui..
  Însă nu se întâmplă același lucru dacă tai 2 sau mai mulți.
  Are cineva o explicație?
  Poate un ecologist, nu neapărat… verde.

  22
  1
  • Același lucru se întâmplă și dacă pescuiești (doar) un păstrăv…crește altul în locul lui.

   16
   1
 • Au readus patinoarul sintetic pustiu într-un cartier profund înbătrânit fără copii ca-să poată fi lafel de pustiu ca şi-n ani trecuți. Mă incopetenților pentru a fi copii şi a vă justifica bani chetuiți aiurea pe patinoarul sintetic ” probabil cel mai mare din țară ” mergeți mă incompetenților la statisticã că a fost un recensământ şi o să vedeți care este cartierul cu cel mai mulți copii şi amplasați acolo patinoarul şi o să aibă în sfârşit acolo suces. Ce mai urmează poate reducerea urîtăniei de scenă în Centru Vechi ?! 🤣🤣😂🤣😂

  19
  1
 • Vai Bălane, când era PSD la primărie, cum te gudurai tu pe lângă ei și lingeai clanțele din primărie.. și acuma faci landoar că pt PNL.
  Nu ți rușine să schimbi permanent barca și mai ales sa îți placă și să te vadă lumea că ai ajuns penibil?
  Când erai mare temerar al mediului lângă directorasul Tetcu…ajuns peste noapte director.
  Chiar nu va e rușine? Penibililor ce sunteți și rușini ale societății.
  Mergi undeva că ești bătrân depășit penibil sa te vadă atâtea lume cat de prost ai îmbătrânit.
  Poate ne spui de ferma aia de cai, aia aia fara autorizație de mediu, sau protejezi pe cineva??? Hai fa un subiect din asta dau nu vrei??

  21
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS