Politică

USL îl contrazice pe Ioan Oltean: Există comune unde nu se fac investiţii

După ce secretarul general al PDL a afirmat că în toate localităţile din judeţ sunt în desfăşurare diverse proiecte, Uniunea Social Liberală Bistriţa-Năsăud îi transmite acestuia să respecte adevărul.

Declaraţiile care au încins spiritele:

,,Judeţul Bistriţa-Năsăud este un adevărat şantier, nu există comună în care să nu fie cel puţin un proiect în plină desfăşurare. Ne întâlnim zilnic cu imputaţii ale opoziţiei în ce priveşte alocarea resurselor financiare. Judeţul Bistriţa-Năsăud vine să contrazică total aceste afirmaţii nesăbuite ale unor oameni nesăbuiţi, fiindcă numai nişte oameni nesăbuiţi pot să facă astfel de afirmaţii” (Ioan Oltean, deputat PDL).


Replica USL:

”Constatând cu mirare afirmaţiile categorice ale deputatului Ioan Oltean, USL BN  îşi permite să-i sugereze doar câteva localităţi care nu beneficiază în acest moment de nici un program de investiţii în plină desfăşurare: Chiuza, Galaţii Bistriţei, Miceştii de Câmpie, Milas, Monor, Prundu-Bârgăului, Şieuţ.

În aceste condiţii, îndrăznim totuşi, în pofida etichetărilor amintite, să ne autosuspendăm din categoria menţionată şi să-i sugerăm secretarului general Ioan Oltean, mai întâi, să respecte adevărul măcar când revine în judeţ, iar apoi, să devină mai rezervat în privinţa ”măreţelor realizări ale Guvernului Udrea-Băsescu” (Comunicat al Biroului de presă USL BN).

 

1 comentariu

  • Raducule tare buna corectura facuta de tine. Sa inteleg ca din 62 de localitati cate are judetul in 6 tu nu ai vazut ca s-ar lucra ceva. oare sa fie rau asta sau oare sa fie de bine ca in celelalte 56 de localitati se fac investitii si se lucreaza? si eu sunt de parere cu tine … trebuie sa fie naspa rau de tot, sa le fie rusine nesimtitilor astia care isi fac treaba 93,33% din cat au declarat. In ce te priveste Raducule tu ai grija sa nu te prinda rangerii de ocoale silvice ca te duci la vanatoare pe sustache. Dar cred ca nu-ti faci probleme din asta ca oricum deti parola de acces la astfel de evenimente chiar daca le faci ilegal : ~daca nu ma lasati aveti grija ca atunci cand va fi sa castigam alegerile, zburati din posturi~ … in alta ordine de idei bravo pdl … oricat va musca astia de fese, uite ca si ei recunosc ca faceti treaba, dar nu suficient

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS