Chef Nina Rus vă așteaptă de astăzi ora 11.00 din nou la Păstrăvăria Rin Romuli unde puteți comanda păstrăv proaspăt prăjit, cu mămăligă și mujdei, dar și multe alte bunătăți.
”Deschidem în data de 3 iunie la ora 11.00. Am aranjat mesele în așa fel încât să distanța de 2 metri între ele. Este adevărat că am pierdut în jur de 60 de locuri fiindcă avem mese mari la care stăteau câte 10-12 persoane. Nu știu dacă cei dintr-o familie pot să stea câte 10, dar o să ne informăm. O să stea câte 4 cum sunt regulile. Suntem bucuroși că putem redeschide și da de lucru personalului pentru că l-am ținut foarte greu în perioada aceasta la păstrăvărie. Este adevărat că am avut comenzi pentru livrări la domiciliu, dar nu cât să dăm de lucru la 20 de angajați câți aveam. Unii dintre ei au plecat în Germania la cules de sparanghel – s-au întors și acum sunt în izolare la domiciliu – alții au fost în șomaj tehnic. Vom reîncepe cu 10 angajați, jumătate dintre cei cu care am lucrat anul trecut”, a spus Nina Rus.
Dacă mergeți la Păstrăvăria Rin Romului veți avea surpriza să constatați că au scăzut prețurile.
”Noi am scăzut prețurile la păstrăv. Sperăm să putem continua așa, deși costurile sunt mult mai mari datorită acestor dezinfectanți și echipamentelor de protecție cu care trebuie să lucreze personalul. Am decis să reducem prețurile fiindcă ne-am gândit la clienții noștri, să-și permită fiecare să vină să mănânce un păstrăv cu mămăligă și mujdei”, a spus ea.
În perioada în care a stat mai mult pe acasă, chef Nina Rus a lucrat la rețete noi. Spre exemplu, a făcut un pate de păstrăv.
”Avem pateul din păstrăv care e foarte apreciat, la fel ca și salata de icre. Am achiziționat o celulă de afumare în valoare de 28.500 de euro, o celușă pe care mi-am dorit-o foarte mult. Pregătesc trei tipuri de rulade duet, cu păstrăv somonat și păstrăvul nostru. Eu am muncit. Nu știu dacă a trecut vreo zi în care să nu intru în bucătărie”, a spus Nina Rus.
Păstrăvăria Rin Romuli va fi deschisă în cursul săptămânii până sâmbătă inclusiv între orele 11.00 și 21.00, iar duminicpă între 12.00 și 21.00.
Adaugă comentariu