Actualitate

Valentin Pop Mititean, back in business!

Gândeaţi că va sta la birou în aşteptarea unei noi decizii de demitere? Nici vorbă. Ajutat de o sentinţă a CUrţii de Apel Cluj, şeful Direcţiei Agricole Bistriţa-Năsăud, Valentin Pop Mititean (PDL), a revenit la activitatea sa favorită: şedinţele fără cap şi coadă de la Prefectură în care unii stau şi ascultă, iar alţii citesc de pe foi. Dacă nu ştiaţi, e chiar membru al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă!

Cu ce se ocupă Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă? Greu de spus. De două ori într-un an se adună la Prefectură, o dată ca să asculte ce „plan de activităţi” a fost fixat pentru anul în curs şi a doua oară ca să afle dacă „s-a îndeplinit planul”. În restul, situaţiile de urgenţă sunt „rezolvate” de ISU, Poliţie, din când în când jadarmi şi Sistemul de Gospodărire a Apelor, instituţii coordonate, la nevoie, şi de prefect.

Restul membrilor CJSU sunt în plus. Printre ei şi Valentin Pop Mititean care, vara trecută, când seceta ne-a ars rău de tot nici măcar nu a ştiu cât de tare şi nici ce e de făcut. Nu-i nimic, de îndată ce şi-a reluat funcţia după o boală crâncenă care nu i-a permis să meargă în Dolj, dar nu l-a împiedicat să ajungă la Curtea de Apel Cluj, iată că a apărut, joi, la Prefectură, la şedinţă.

Să nu ne întrebaţi ce scria în foi. Probabil îşi făcea nişte calcule legate de câţi bani îi datorează Ministerul Agriculturii pentru perioada în care l-a detaşat abuziv în judeţul Dolj, el fiind cum vă spuneam bolnav.

Guvernul discută zilele acestea reorganizarea Ministerului Agriculturii şi a instituţiilor din subordinea aşa, aşa încât s-ar putea ca aceasta să fi fost ultima apariţie publică a lui Valentin Pop Mititean ca director.

5 comentarii

  • Pitigoii care ciugulesc viermisori asigurand astfel „protectia „plantelor in judet ciripesc cum ca Dumnealui dl. Mititean desi n-ar-avea ordin de RE-numire din nou pe post , iar Sentinta cu care se bate ca si cu o caramida in piept a fost recurata de minister, totusi, toarsu Mititean merge la serviciu erijandu-se-n mare DIRECTOR si MAI ALES semneaza tot felul de facturi-(hai comisiunule,hai )–de plata si alte acte,In felul asta dumnealui comite infractiunea de ABUZ IN SERVICIU. Alooo… Onor PARCHETUL …se aude??????

  • mai mergeti in spuma marii. toti coate-goale se gasesc sa comenteze. face nu face…e director si va doare…..pe mine in cot de voi…la fel si pe d-l Mititean. legea e lege pentru toti. inclusiv pentru stimabila cristiana, justitiarul bistritei.

  • Ma costi ! Spune ma drept cine te plateste sa-l pupi intr-un anume loc pe dumnealui?? Te plareste dumnealui ori te plateste Cooperativa Portocala??? Cum te plateste? Cu ziua, ori cu postata,? adica in acord direct.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.