Actualitate Politică

”Noi vrem să fim oameni liberi”

Duminică, 12 mai 2019, președintele ALDE Cătălin Popescu Tăriceanu a participat la Marșul Demnității de la Brașov. Cu această ocazie domnia sa a declarat că își dorește ca în România trebuie ”să reușim ca fiii securiștilor noștri să nu devină securiștii fiilor noștri!”.

Liderul ALDE a precizat că ”am credința că pentru a întreprinde ceva concret și bun, pentru a repara o nedreptate, trebuie în primul rând să stăm de vorbă cu victimele acelei nedreptăți”.

”Împreună putem și trebuie să reușim ca fiii securiștilor noștri să nu devină securiștii fiilor noștri! Acesta este legământul pe care îl fac împreună cu dumneavoastră, pentru o Românie liberă și democrată! Pentru o Românie ferită de abuzuri, pentru o Românie în care votul fiecărui cetățean contează împotriva statului paralel și a abuzurilor acestora”, a mai spus Tăriceanu.

Doamna Norica Nicolai, care a participat duminică la Marșul Demnității de la Brașov, a remarcat faptul că acest marș a fost organizat la Brașov deoarece ”Pe 15 noiembrie 1987 românii au făcut primul pas spre demnitate aici la Brașov. Din păcate, astăzi, la 30 de ani de la momentul 1989 au mai fost în această țară unii care au vrut să ne pună în lanțuri. Împotriva lor și pentru demnitatea noastră, ALDE și Călin Popescu Tăriceanu se vor bate pentru a fi cu adevărat liberi. Noi vrem să fim oameni liberi. Am fost și vom fi”.

Biroul de presă ALDE Bistrița-Năsăud

(PE)

10 comentarii

  • Ce nu vrea sa stie tanti Norica si nici nu explica este faptul ca odata cu acceptarea noastra in clubul select EUROPEAN, tara noastra a transferat , a pus pe tava mai exact o parte din suveranitatea noastra. Fara sa ne oblige nimeni ne-am cerut singuri sa fim parte integranta a EUROPEI . Astfel legislatia a fost armonizata dupa cea EUROPEANA dar vine tanti asta cu apucaturi de LELE si uita voit sa explice toate acestea. Ar vrea si in Europa dar sa ne mentinem apucaturile orientale dar si de tara bananiera. Sa ciordim fara sa patim nimic, sa cerem si sa asteptam foloase necuvenite (MITA) sa acceptam ciubuc , si mai ales alesii sa aiba imunitate si in coparsau fara sa raspunda de nimic. Ar vrea LELEA sa mai aiba si o justitie aservita cu legi proprii pt. primari, si parlamentari . Un exemplu de slugarnicie, prostie, lipsa de profesionalism este faptul ca Romania nu a fost capabila ca si Polonia, Ungaria, Franta sa isi negocieze si sa adopte masuri de descurajare a instrainarii pamantului arabil si forestier , oferind la preturi ridicole pamanturile cele mai bune din Europa, strainilor sa le munceasca ei. Noi intre timp umblam dupa mici electorali si suntem plimbati cu autocarele la mitingurile pesedului. Unii pupa pancartele rosii ca pe icoanele facatoare de minuni.Imaginea este jalnica si vine tanti Norica sa ne spuna ca asta este LIBERTATEA pe care o doreste. Libertate fata de cine ? Fata de primarii si partidul care-i strange cu arcanul pe napastuitii tarii sa-i duca la urlat prin provinciile tarii. Nu vreau asemenea LIBERTATE !

    • Domnule Balan, stiti ce le facea tatal dumneavoastra celor care ziceau: ”Noi vrem să fim oameni liberi”? Vad ca nici dumneavoastra nu prea ii inghititi pe cei care zic ca vor sa fie oameni liberi. Dumneavoastra inghititi doar mu*e psd. =))

  • Domnule Balan, stiti ce le facea tatal dumneavoastra celor care ziceau: ”Noi vrem să fim oameni liberi”? Vad ca nici dumneavoastra nu prea ii inghititi pe cei care zic ca vor sa fie oameni liberi. Dumneavoastra inghititi doar mu*e psd. =))

  • ….sa fie liberi…sa nu-i deranjeze nimeni cand…merg noaptea la furat!
    noaptea ca hotii si pesedistii!

  • SI NOI VREM SA FIM OAMENI LIBERI!!! SA NU VA MAI VEDEM MUTRELE INFECTE DE 30 DE ANI ACELEASI, LASATI TINERII SA VINA TROGLODITILOR CA NE-AM SATURAT DE VOI DE TOTI, A-TI STRANS AVERI CAT 3 GENERATII DIN LUMEA CIVILIZATA, A-TI VANDUT TARA ASTA BUCATA CU BUCATA DE 30 DE ANI ACEEASI PRIN ROTATIE SAU IN COALITII DE 2 BANI. ”Noi vrem să fim oameni liberi” CU VOI IN PUSCARIE VANZATORI DE NEAM SI TARA CE SUNTETI!!!

  • Alan-Dala iarasi incurci personajele ? Iti vorbeste lelea norica nu eu ! Ei trebuie sa-i raspunzi nu mie. Nu ai tu cum sa ajungi la valoarea tatalui meu nici daca te mai nasti de doua ori. In ce ma priveste dreptul la opinie imi este asigurat de CONSTITUTIE, iar tu daca esti civilizat ,citesti stirea fara sa ai treaba cu un comentariu al altui cetatean care se si semneaza si isi asuma ce zice. Mai ai mult pana te vei transforma in om normal si cu o atitudine civica serioasa.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS