Actualitate

Zeci de oameni continuă să ceară în stradă dreptate pentru Dani Borgovan

Zeci de persoane s-au adunat duminică seara în fața Palatului de Justiție și au scandat ”Vrem dreptate!” și ”Dreptate pentru Dani!”. În frunte cu membrii familiei, manifestanții au cerut autorităților să extindă ancheta asupra partenerei lui de viață pe care o suspectează că este în spatele a tot ce i s-a întâmplat sportivului.

”Ce ați face dacă v-ați vedea copilul în comă din cauza unor criminali? Nu mai am curaj să merg să-mi văd copilul în comă, nu mai am zile, nu mai am nopți. Vreau să iasă adevărații făptași la iveală, adevărații făptași care i-au pus să facă așa ceva. Eu cred că bunul Dumnezeu este cel care ne poate lua zilele, nu niște criminali. Vrem să se facă dreptate”, a spus mama lui Dani Borgovan.

”Ne aflăm aici în continuare pentru că avem multe întrebări fără răspuns. Avem doi arestați, dar toată lumea își pune aceeași întrebare: de ce nu e arestată ea (partenera de viață – n.r.), care a fost în spate la tot? De ce nu e luată la audieri și să o aresteze? I-a arestat pe cei doi, dar pionul principal e liber. Mă refer la partenera fratelui meu, la D.T. Știm că merge prin mall-uri la cumpărături, dar nu s-a interesat măcar o dată dacă fratele meu e în viață. Ne nemulțumește faptul că ea e în spate la tot și umblă liberă, cum vrea ea. Vom veni aici până vom vedea că se face dreptate”, a spus și fratele sportivului.

”Protestăm în continuare pentru Dani. Așteptăm să se facă dreptate pentru el. Am înțeles că sunt reținuți doi, dar mass-media spune că ar fi vorba de 5 persoane. Cam credem că ar mai fi vorba de încă trei, iar problema este că nu e de găsit nicăieri concubina lui. Chiar și mama și fratele lui Dani au căutat-o, au sunat-o, dar nu e nicăieri”, a declarat cineva.

De la momentul în care fostul boxer a ajuns în spital după ce a fost bătut și aruncat pe scări au mai avut loc astfel de proteste.

5 comentarii

 • Justitia din pacate nu isi face datoria in multe cazuri, iar aceasta nemernica le rade efectiv in nas.
  In alta tara, deja era arestata demult pentru asemenea fapta.
  Sper din suflet s o aresteze urgent pe aceasta nenorocita si sa primeasca maxim de pedeapsa.
  Un copil nu poate creste in preajma unei asemenea specii inumane care a pus la cale lichidarea tatalui.

  15
  14
 • Noi românii suntem buni la orice, la medicina, la legislație , la mecanica, la instalații, la orice, primam la datul cu părerea..
  Toți suntem campioni la datul cu părerea.
  Dar haideți să o spunem și pe aia dreaptă, de ce nu acceptam că cine se asemenea se aduna??
  Cine are probleme cu politia? Doar cei care sunt in afara legii.
  Cine merge la medic , doar cel bolnav, cine merge la mecanic cel ce are probleme cu mașina..etc.
  Nici Dani , nici prietena nici aia arestații nu sunt ușă de biserică.
  Nr strângem in fiecare seara sa ce? Mai bine ne rugăm sa se facă bine , aprindem o lumânare la o biserică.
  Eu zic sa se facă bine și fiecare sa ne gândim de doua ori când alegem sa avem prieteni/prietene, unde mergem la bem cafea și cu cine.
  Noi înșine suntem vinovați că nu selectam mai mult persoanele din jurul nostru.
  O zi minunată tutor

  32
  5
 • Corect ce spune Claudiu, să lăsăm justiția urbană și să așteptăm decizia autorităților…oricum băiatul ăla nu va mai putea face box asta e clar, așa e când nu stai la Netflix și te bagi unde nu are rost dacă femeia spune Nu atunci e Nu păcat că unii nu înțeleg

  11
 • Ce înseamnă „Dreptate pentru Dani” în viziunea celor care au ieşit în stradă?
  Linşarea agresorilor? Spânzurarea lor? Uciderea cu pietre a prietenei lui Borgovan?
  Aceşti oameni care au ieşit în stradă îşi imaginează că procurorul şi poliţiştii nu ştiu să facă o anchetă? Că nu ştiu să facă o încadrare juridică? Că judecătorul nu va şti să judece în conformitate cu prevederile Codului Penal?
  De ce nu au ieşit în stardă cu pancarte pe care să scrie „Stop violenţei!” sau „Stop consumului excesiv de alcool!” sau „Stop consumului de droguri!”.

  16
  4
 • Și ce ai dori să auzi negativ despre Dani Borgovan? Jegul de partenera dacă avea o problema cu el ar fi trebuit să anunțe Poliția adică organele abilitate nu cum a procedat pe stilul interlop gen „dau un telefon și l-am aranjat.” Tot ce-mi doresc e să iasă din coma omul ăsta și să-i bage la pușcărie pe toți cei implicați.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.