Actualitate

Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Bistrița

Cu ocazia Zilei Poliției Locale, marți 21 mai, de sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, Poliția Locală Bistrița organizează Ziua Porților Deschise.

Între orele 10.00 și 13.00, la sediul din Piața Centrală nr. 2, cei interesați, mici și mari, pot înțelege mai bine activitatea polițiștilor locali.

”Vă așteptăm cu drag pentru a ne cunoaște și a sărbători împreună Ziua Poliției Locale. Colegi din fiecare departament vor fi la dispoziția dumneavoastră pentru a vă prezenta dotările Poliției Locale Bistrița și a vă răspunde întrebărilor.

De la dispecerat, disciplina în construcții, control comercial, protecția mediului, siguranță publică sau siguranța circulației, polițiștii locali vor fi la dispoziția dumneavoastră în intervalul orar 10.00 – 13.00.

Programul de Ziua Porților Deschise constă în: vizită în Dispeceratul Poliției Locale, expoziție de tehnică auto, expunerea legislației referitoare la animalele de companie, ”Cum circulăm?”, proceduri specifice (legitimare, încătușare și conducere la sediu), campania de combatere a cerșetoriei – povești din campanie, ”Cum colectăm selectiv deșeurile?”, este invitația Poliției Locale.

5 comentarii

 • Putem vedea ceea ce nu vede Politia Locala si nici cei din Primarie.
  Adica au reaparut afisele cu reparatii de ceterne si acoperisuri din tabla pe noii stalpi de electricitate frumosi si aratosi de pe str. Garii , Bulevardul Republicii si mai tot orasul.
  Desi acesti stalpi sunt proprietatea Primariei pe nimeni nu doare capul.
  Eu am sesizat si nimic nu s-a intamplat ! Bistrita arata ca un iarmaroc cu anunturi de toate felurile peste tot.
  In rest toate cele bune pentru politisti si multa sanatate pentru toti !

  14
  20
 • Poliția locală trebuie să-şi facă treaba şi să patruleze în continu şi să ridice toate maşinile care staționează ilegal pe pistele de biciclete.

  30
  4
  • Cu ce sa le ridice si unde sa le depoziteze ? sa faca parcari suficiente pentru cate masini platesc taxe locale asta se cere.

 • Intr-un an electoral, Politia Locla nu va face nimic…de ce?
  Pentru ca Politia Locala este în subordinea directa a primarului iar acesta nu vrea sa deranjeze pe nimeni… acești pseudo polițiști uita ca cetățeanul este cel pentru care lucrează nu pentru un primar(fie el PNL, PSD UDMR..etc) iar legea se aplica, nu este facultativă!!!

  25
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.