Actualitate

CSM Bistrița, al treilea transfer: Gabriela Mihalschi Preda. Ce jucătoare au plecat

Campania de achiziții continuă la CSM Bistrița, echipă nou promobată în prima ligă de handbal feminin. Interul stânga Gabriela Mihalschi Preda, în vârstă de 28 de ani, a parafat o înțelegere valabilă cu formația antrenată de Horațiu Pașca.

1 transfer csm gabriela predaÎn ultimul sezon la HCM Baia Mare, jucătoarea originară din Târgu Neamț a jucat în cariera sa pentru HCM Baia Mare, la care a și debutat în Liga Națională în anul 2006, SCM Craiova (2009-2011), CSM București (2011-2013), HCM Roman (2013-2015) și HCM Baia Mare (2015-2016). Are 12 selecții în echipa națională a României.

”Vreau să îi mulțumesc lui Horațiu pentru încrederea pe care mi-o acordă. Vreau să ajut echipa cât mai mult în acest sezon, să fiu sănătoasă și împreună cu echipa sa facem meciuri bune. Am ales să vin la Bistrița pentru că este un club serios care tratează jucătoarele cu respect. O să jucăm fiecare meci cu maximă determinare și sperăm să fim surpriza campionatului”, a declarat Gabriela Mihalschi Preda.

Luna trecută, CSM Bistrița a făcut primul transfer: Dana Rațiu, pivotul de la ACS Corona Brașov, a semnat o înțelegere valabilă un sezon cu echipa bistrițeană, iar acum câteva zile a semnat tot pe un an coordonatorul de joc Ana Marinela Gherman de la HCM Roman.

CSM Bistrița s-a despărțit în mod oficial de jucătoarele Claudia Cetățeanu, Georgeta Diniș-Vârtic, Alexandra Ciunt, Reka Tamaș și Adriana Tămaș. ”Dorim să le mulțumim pe această cale și să le urăm mult succes, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Claudia Cetățeanu, Georgeta Diniș-Vârtic, Alexandra Ciunt, Reka Tamaș și Adriana Tămaș au făcut parte din lotul echipei noastre în sezonul 2015-2016, sezon în care și-au adus aportul la promovarea echipei în premeră în Liga Națională! Vă mulțumim pentru tot!”, a anunțat CSM Bistrița.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS