Politică Social

Oltean: E o glumă bună că Boc şi-ar da demisia. Guvernarea trebuie să continue

Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat că "este o glumă bună" ideea că premierul Boc şi-ar da demisia şi a precizat că "primul ministru nu trebuie să-şi dea demisia, nu are niciun motiv în momentul acesta, când ţara are nevoie să fie guvernată".

„Premierul nu trebuie să-şi dea demisia, nu are niciun motiv în momentul acesta, când ţara are nevoie să fie guvernată. E nevoie de continuitatea actului de guvernare în momentul acesta”, a spus Oltean.

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud a arătat că 2012 este „un an foarte greu, un an în care România are de parcurs evenimente extrem de importante” şi crede că o guvernare stabilă „trebuie să se bucure de continuitate”.

„Aşteptăm cu toţii alegerile care vor avea loc anul acesta. Ce va decide electoratul, vom trăi şi vom vedea. Până atunci, eu cred că guvernarea trebuie să continue”, a adăugat Ioan Oltean.

Oltean a subliniat că a simţit, marţi, absenţa opoziţiei de la şedinţa solemnă a Parlamentului consacrată Zilei Unirii şi a arătat că „Parlamentul nu a fost complet fără opoziţie”.

„E ca un lucru incomplet. Nu ne putem bucura de absenţa opoziţiei în Parlament. Opoziţia face parte integrantă din Parlamentul acesta şi orice fel de acţiune parlamentară, fie că este un cadru festiv, fie că este o acţiune obişnuită, zilnică, trebuie să se desfăşoare în prezenţa opoziţiei”, a spus Oltean.

Şedinţa solemnă consacrată Zilei Unirii a avut loc în Parlament în absenţa parlamentarilor USL, care au participat în ţară la manifestările organizate cu această ocazie.

Sursa: Mediafax

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS