Actualitate

Accident pe strada Libertății din Bistrița. Un tânăr a rămas încarcerat

(FOTO-VIDEO) ACTUALIZARE Pe strada Libertății din Bistrița a avut loc un accident rutier în urma căruia un tânăr care conducea fără permis a ajuns la spital. O mașină a ieșit în afara părții carosabile și s-a oprit într-un gard. Accidentul s-a petrecut lângă benzinăria OMV.

O persoană, conștientă, a rămas blocată în mașină, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

La fața locului au fost trimise un echipaj de descarcerare și unul de prim ajutor.

Victima, un tânăr de 26 de ani din Viișoara, a fost extrasă, evaluată de echipajul de prim ajutor și transportată la UPU-SMURD Bistrița.

”Conform primelor date, un tânăr de 26 de ani din Viișoara a pierdut controlul directiei de deplasare și a intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată regulamentar, în afara părții carosabile, după care a ricoșat într-un gard din beton. În urma accidentului, bărbatul de 26 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital. În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier au stabilit faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta nu a putut fi testat cu apartul etilotest, i se vor recolta mostre biologice care vor stabili dacă a consumat alcool. Biroul Rutier continuă cercetările”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

2 comentarii

  • Sa stea ascunsi fara nicio logica si vreun efect prin Galatii B si Podirei sunt buni! Dar sa urmareasca un infractor si sa l scoata definiv din scena nu! E usor sa fi panditor nu? Profesionist mai greu.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS