Politică

Ioan Țintean: Ni s-a îndeplinit visul, va fi o guvernare în favoarea tuturor românilor

Preşedintele filialei judeţene a PNL, Ioan Țintean, este încrezător că USL Bistriţa-Năsăud va obţine ”cele mai bune rezultate în această formulă în istoria politicii postrevoluţionare din judeţ” şi speră ”într-o guvernare în favoarea tuturor românilor, pentru o Românie puternică”.

”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am ajuns în această vreme, că am rezistat cu toţii unei perioade deosebit de intense. Mulţumesc cetăţenilor judeţului Bistriţa-Năsăud şi felicit echipa celor şase colegi candidaţi care au dat dovadă de pragmatism, echilibru. Îi felicit pentru efortul susţinut. Afişăm un optimism moderat pentru că aşteptăm rezultatele pentru Bistriţa-Năsăud, dar sunt încrezător că vom obţine cele mai bune rezultate în această formulă în istoria politicii postrevoluţionare din Bistriţa-Năsăud”, a spus Țintean.

El a spus că în ciuda vremii potrivnice lumea a mers la vot într-un număr destul de mare: ”Vom analiza rezultatele pe fiecare localitate în parte, dar una peste alta suntem mulţumiţi. Ni s-a îndeplinit visul, acela de a guverna USL curat. Sper într-o guvernare în favoarea tuturor românilor, pentru o Românie puternică”.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.