Social

Accident la Ilișua cu trei persoane rănite. Accident și la Șintereag, un șofer a ajuns la spital

(FOTO) Un echipaj de pompieri, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj SAJ au intervenit pe DJ 171, la ieșirea din localitatea Ilișua, comuna Uriu, unde două mașini în care se aflau patru persoane au fost implicate într-un accident.

La locul accidentului au fost găsite patru persoane conștiente, trei bărbați și o femeie. Un bărbat era blocat în autoturism, astfel că a fost extras în cel mai scurt timp și predat echipajului medical cu dureri toracice. Alte două persoane, un bărbat și o femeie, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Trei persoane au fost transportate la spital, a patra a refuzat transportul, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Din primele verificări, a reieșit că un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din Dobric, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Dumbrăvița. În urma impactului a rezultat rănirea celor doi șoferi și a unui pasager de 16 ani din Beclean, care se afla în primul autoturism. O femeie de 32 de ani era pasageră în cel de-al doilea autoturism. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii urmează să stabilească cauzele și modalitatea producerii accidentului rutier, desfășurând cercetări în cadrul unui dosar penal”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean.

Pompierii din Beclean au intervenit la un accident rutier în localitatea Șintereag, pe DN 17. Doi bărbați au fost implicați în accident, unul dintre ei fiind va transportat la spital, cu posibilă fractură la o mână.

”O autoutilitară condusă de un tânăr de 22 de ani, din Florești, județul Cluj a intrat în coliziune cu remorca tractată de un alt autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Tăure. În urma impactului a rezultat rănirea tânărului de 22 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Polițiștii desfășoară în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea modului și cauzelor producerii accidentului rutier”, a precizat Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud.

Foto: IPJ BN, ISU BN

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS