Actualitate

3 tone de deșeuri adunate de pe malurile râului Bistrița, în zona orașului, într-o singură zi

Angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud au desfășurat o acțiune de igienizare pe malurile râului Bistrița, în zona municipiului. În total, au adunat 3 tone de deșeuri.

Ei au reușit să adune o cantitate semnificativă de gunoaie de pe ambele maluri ale râului Bistrița: 1.800 kg de deșeuri vegetale, 700 kg de deșeuri menajere și 500 kg de PET-uri.

Acțiunea de igienizare a fost organizată în cadrul campaniei naționale Curățăm România, care se derulează până în 31 mai.

”Prin fiecare acțiune de igienizare pe care o facem, ne dorim să oferim un model de bună practică și să-i familiarizăm pe cetățeni cu modalitățile de valorificare a deșeurilor și cu posibilitățile de colectare existente la nivel local. De asemenea, vrem să schimbăm percepția și atitudinea instituțiilor, a factorilor de răspundere și a cetățenilor din comunități”, a transmis ABA Someș-Tisa.

4 comentarii

  • Bravo! Felicitari! Continuati si in anii urmatori! In 5 ani adunati 15 tone. In 15 ani vor fi 30 de tone, dar poate veti performa si veti aduna 50. Vom vedea si va vom felicita la momentul respectiv.

  • Sa curețe ca atunci când ceri un aviz în zona apelor, trebuie sa mergi la ei, iar când trebuie sa facă ceva construcții în zona apelor nu mai e zona lor… Papa banii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISSFM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS