Recomandări Social

Se organizează o tură din caiac pe lacul Colibița, ”o călătorie a descoperirii de sine”

Lacul Colibița a fost inclus de organizatorii de excursii din caiac pe lista acumulărilor de apă pe care se organizează ture vara aceasta, alături de alte lacuri de munte ale ale României: Tarnițaa, Beliș, Drăgan, Oașa, Vidraru și Bicaz.

Potrivit organizatorilor, tura pe lacul Colibița este programată să aibă loc în data de 4 iunie a.c. și este destinată unui număr de 10-12 persoane.

”Totul începe cu un instructaj de bază pentru a înțelege ce presupune o excursie din caiac, la ce trebuie să fii atent și care sunt regulile care trebuie respectate pentru a fi în siguranță. În cadrul acestui instructaj vei învăța cum să intri, să ieși din caiac, cum să folosești padela (vâsla) și care sunt procedurile pe tot parcursul călătoriei. În plus, vei primi o vestă de salvare ergonomică pentru a fi în permanență în siguranță, o fustita (spraydeck) folosită pentru a împiedica pătrunderea apei în interior și o mică gustare pentru a-ți face călătoria cât mai plăcută. Echipat, singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să te bucuri de frumusețea naturii, să te conectezi cu aceasta și să te relaxezi”, susțin ei.

Excursia din caiac este considerată ”o călătorie a descoperirii de sine, a echilibrului și conectării” cu tot ceea ce poate oferi această experiență.

Prețul unei ture din caiac este de 150 de lei.

”Am fost cu trupa de la înot și am vâslit de-a lungul și de-a latul lacului. A fost o zi cu soare, Călimanii se vedeau atât de frumos de pe apă și ne-a plăcut mult experiența trăită pe Colibița. I-aș spune sâmbăta în familie – familia de la bazinul de înot. Unul dintre prietenii noștri a spus că pare că vâslim printre nori, norii fiind foarte jos. La finalul zilei ne-am spus că trebuie musai să repetăm această experiență la vară și să rămânem cu cortul. Ce frumos ar fi să prindem apusul și răsăritul din caiac”, postare din mai 2021.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS