Actualitate

Consiliul Local Bistrița se reunește în 27 iunie. Proiectele aflate pe agendă

Consiliul Local al municipiului Bistriţa este convocat în şedinţă ordinară joi 27 iunie, ora 15.00. Şedinţa va avea loc prin mijloace electronice de comunicare, respectiv prin intermediul platformei informatice Zoom.

Ordinea de zi cuprinde:

Declararea de utilitate publică a proiectului de uz și interes public local ”Amenajare parcare ecologică pe Aleea Iasomiei”.

Declararea de utilitate publică a proiectului de uz și interes public local ”Amenajare 8 parcări ecologice pe Aleea Trandafirilor”.

Declararea de utilitate publică a proiectului de uz și interes public local ”Amenajare parcare ecologică strada Poligonului”.

Acceptarea donaţiei imobilului-teren situat în intravilanul municipiului Bistrița, având destinația de tronson al străzii RAAL și înscrierea lui în domeniul public al Municipiului Bistrița.

Actualizarea Inventarului bunurilor care aparţin domeniului privat al municipiului Bistriţa.

Aprobarea prelungirii duratei contractului de concesiune nr. 13555/362/P/1999 încheiat pentru terenul situat în intravilanul Municipiului Bistriţa, localitatea componentă Sigmir, aferent construcției cu destinația de casă de locuit.

Modificarea Hotărârii Consiliului Local al municipiului Bistrița nr. 231/07.12.2023 privind aprobarea prelungirii perioadei de implementare a proiectului “Amenajare piste de ciclişti în municipiul Bistriţa – Etapa 1”, finanțat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020.

Modificarea Anexelor nr. 1, nr. 2 și nr. 3 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Bistrița nr. 94/11.05.2023 privind aprobarea Organigramei, Statului de Funcţii și a Regulamentului de Organizare și Funcționare ale aparatului de specialitate al Primarului municipiului Bistrița, urmare a reorganizării acestuia și a Poliției locale a municipiului Bistrița.

Modificarea Anexelor nr. 1, nr. 2 și nr. 3 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Bistrița nr. 95/11.05.2023 privind aprobarea Organigramei, Statului de Funcţii și a Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Direcţiei de Infrastructură şi Servicii Bistrița, urmare a reorganizării Direţiei Servicii Publice Bistriţa şi a Direcţiei de Administrare a Pieţelor din municipiul Bistriţa.

Modificarea Anexelor nr. 1, nr. 2 și nr. 3 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Bistrița nr. 96/2023 privind aprobarea Organigramei, Statului de Funcții și a Regulamentului de Organizare și Funcționare al Centrului Cultural Municipal “George Coșbuc” Bistrița.

modificarea Anexelor 1, 2, și 3 la Hotărârea nr.97/11.05.2023 a Consiliului local al Municipiului Bistriţa privind aprobarea Organigramei, Statului de funcții și Regulamentului de organizare și funcționare ale Direcţiei de Asistenţă Socială Bistriţa, urmare a reorganizării acesteia și a Direcției Municipale de Sănătate Bistrița, cu modificările și completările ulterioare.

2 comentarii

  • Nu e corect/fair să faci modificări ale organigramei pe finalul mandatului.
    Lăsați aceste modificări de organigramă să le facă noul CL la propunerea primarului ales!

    24
    11
    • Noul consiliu local nu o să modifice organigrama pentru ca este o măsură nepopulară și politicienii risca să nu fie realeși.
      E foarte bine ca se face acum pentru ca actualul consiliu local nu are nimic de pierdut.
      Acum ori niciodată!

      4
      7
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.