Social

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a scos la concurs 9 posturi

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a scos la concurs nouă posturi cu recrutare din sursă externă. Dintre acestea cinci sunt pentru agenți de ordine publică.

Începând cu data de 19 august a.c., s-a dat startul înscrierilor pentru concursurile în vederea ocupării unor posturi în cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud, cu recrutare din sursă externă.

Sunt disponibile următoarele posturi:

  • 5 posturi de agent de poliție specialitatea ordine publică
  • 1 post de agent de poliție prin încadrare directă – Comunicații și Informatică (analist programator ajutor)
  • 3 posturi pentru personal contractual – resurse umane și muncitori calificați (electrician, zidar, zugrav)

Pentru agenți de ordine publică și analist programator ajutor este nevoie de studii liceale, absolvite cu diploma de bacalaureat, permis de conducere, cel puțin categoria B; deținerea/obținerea autorizației de acces la informații clasificate, nivelul ”secret de serviciu”; deținerea/obținerea avizului pentru desemnarea ca polițist rutier, să fie apt medical conform baremelor medicale la M.A.I. și  apt psihologic conforma baremelor M.A.I. Termenul limită de înscriere este 6 septembrie 2024 ora 16.00.

Pentru postul de referent resurse umane sunt necesare cunoștințe de operare/programare pe calculator: utilizare sisteme de operare pc, programe de tehnoredactare și alte aplicații specifice activității de secretariat, studii liceale, cu diplomă de bacalaureat și să dețină/să obțină autorizație/certificat de acces la informații clasiifcate, nivel ”SECRET”. Data limită de depunere a dosarelor este 3 septembrie ora 16.00.

Pentru postul de electrician sunt necesare studii liceale, cu diplomă de bacalaureat/studii generale; studii medii de specialitate – electrice, respectiv curs calificare în specialitatea instalații electrice. Data limită de depunere a dosarelor 3 septembrie ora 16.00.

Pentru zidar-zugrav se cer studii liceale, cu diplomă de bacalaureat/studii generale. Dată limită depunere dosar 03.09.2024, ora 16:00.

Mai multe informațiidespre posturile scoase la concurs, precum și despre termenul de înscriere, documentele necesare, date de examen și altele, pot fi găsite pe linkul https://hub.mai.gov.ro, precum și pe site-ul: https://bn.politiaromana.ro/…/posturi-scoase-la-concurs sau https://shorturl.at/AARHG.

Etichete

1 comentariu

  • Din sursă externă 😁😁 ăștia vor fi urmatirii șefi de biirouri de ,,încurcă lume , pe acolo sub ptotectia lui Lupșa
    Mai dau și examen pe bune examen
    Dacă nu ar fi la ordin politic ar fi de plâns în ce hal a ajuns aceasta adunătură de corupți

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.