Actualitate

Gest inuman la Colibița. Șase căței, aruncați într-un sac și atârnați de crengile unui copac

Șase căței vârâți într-un sac, atârnat de crengile unui copac, au fost salvați de la o moarte chinuitoare de jandarmii montani care patrulau în zona Blaju din Colibița, informează Inspectoratul Județean de Jandarmi.

”Sâmbăta seara, în jurul orei 20.30, jandarmii montani Colibița care se aflau într-o acțiune de patrulare în zona Blaju, au auzit zgomote ce pareau a fi produse de un animal aflat în suferinţă.

Jandarmii s-au apropiat de zona respectivă și au observat un sac agățat într-un arbore, la aproximativ 3 metri înălțime, în care se aflau 6 căței. Imediat jandarmii i-au eliberat după care s-au bucurat din nou de prezența mamei lor.

Momentan pentru găzduirea cățelușei și a celor șase pui s-a luat legatura cu reprezentații Primăriei Bistrița-Bârgăului.

Colegii noștri au anunțat și Poliția Animalelor pentru a fi luate măsurile care se impun”, a transmis instituția.

Atenție! Imagini ce vă pot afecta emoțional.

Etichete

9 comentarii

  • Ne mirăm mereu ce pot face unii semeni de-ai noştri!!! Dacă-i prind ar fi bine să le publice pozele ca să vedem ce expresie au figurile lor, cum de s-au gândit la aşa ceva😒

    27
    3
    • @c,
      Foto după ce au fost rași -în -cap!
      2 posibilitati: făptașul e ori un bătrân nebun ,
      Ori tineri etnobotanici!

      10
      2
  • Autorul este de buna seama patriot, nationalist si psd-ist. Doar asemenea specimene sunt capabile de aceasta combinatie malefica intre rautate si prostie.

    17
    15
  • Groaznic gest!! Dar alt gest , de data asta criminal, e atunci cand se face trafic de copii pt prostitutie-pedofilie, pt recoltare de organe sau cand se avorteaza pe principiul ca fatul nu e o fiinta umana ci un “ boț” deranjant pt purtatoare!!

    17
    6
  • La fel de inuman e și gestul celor care își cumpără cățel ca e la modă și îl țin cât e ziua de lunga legat de gard. Cam asa fac o mare parte din cei ce locuiesc la case în apropierea orașului. Ii lasă câinelui câteva granule intr-un bol, îl leagă de poarta, de plânge zile în sir, spre disperarea vecinilor. Nicio diferență fata de cei de la Colibita! Politia animalelor ar putea sa verifice și astfel de iubitori de câini.

    32
    2
  • Mă gândesc ca e vorba de copii!
    Le-a fătat cățeaua, părinții ocupați cu treburile casei i-au trimis pe copii să ducă cățeii în pădure, să-i arunce în lac, etc.
    Mă gândesc ca e vorba de copii de 10 ani, Iartă-i Doamne ca nu au știut ce fac!

    2
    11
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.