Economie

Cine va administra Incubatorul de afaceri Bistrița IndustriaNova Hub

Comisia de evaluare a Primăriei Bistrița pentru desemnarea societății de administrare a obiectivului de investiții ”Incubator de afaceri Bistrița IndustriaNova Hub” a verificat documentele depuse conform procedurii de selecție și a decis câștigătorul.

În urma verificării documentației, comisia a constatat existența documentelor obligatorii, precum și faptul că S.C. Business Park Bistrița Sud S.R.L. și S.C. DR ZED S.R.L. întrunesc toate condițiile de eligibilitate și fac dovada capacității operaționale.

Dosarele de participare au fost declarate eligibile după etapa de verificare și au obținut punctajele prezentate în tabelul următor în etapa de evaluare calitativă.

Nr.crt.Denumire candidatPunctajRezultat
1.S.C. Business Park Bistrița Sud S.R.L.80Admis
2.S.C. DR ZED S.R.L.55Respins

Comisia de evaluare a decis acceptarea candidatului S.C. Business Park Bistrița Sud S.R.L. ca societate de administrare – partener pentru obiectivul de investiții ”Incubator de afaceri Bistrița IndustriaNova Hub”, în vederea încheierii Contractului de Administrare și a Acordului de Parteneriat, a anunțat Primăria Bistrița.

Municipalitatea a depus pentru finanțare cu fonduri europene prin Programul Regional Nord-Vest proiectul pentru realizarea parcului de specializare inteligentă ”Bistrița IndustriaNova Hub”, care va avea și incubator de afaceri, pe un teren din Viișoara.

1 comentariu

  • Candidezi de unul singur si iesi pe locul 2.
    Asa e in tenis.
    Cine va fi directorul noului hub de afaceri ,aceasta e intrebarea.
    Sigur nu va fi Dolha , e proptit bine unde e , dar mai are si colegi ramasi fara ,, colegi”

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.