Sănătate

Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa scoate la concurs mai multe posturi

Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa scoate la concurs în perioada următoare 12 posturi vacante, de la director administrativ, la asistenţi medicali şi liftieri. Cei interesaţi au timp să-şi întocmească dosarele şi să se înscrie, concursurile propriu-zise urmând să aibă loc abia spre sfârşitul acestei luni.

În data de 21.05.2014 se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului de director administrativ (s) la compartimentul coordonare investiţii. Dosarele se depun până în 16.05.2014 la Compartimentul Resurse umane de pe strada Basmului, nr. 2 Bistriţa. Concursul va consta în două probe, una scrisă şi alta orală.

Tot în data de 21.05. 2014 se organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi de asistent medical generalist debutant, respectiv un post la secţia ATI, un post la Secţia Oncologie şi un post la secţia Neurologie. Dosarele se depun tot până în 16.05. 2014, iar concursul va cuprinde o verificare practică a cunoştinţelor de operare pe calculator, o probă scrisă şi un interviu.

În data de 27.05.2014, Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa va recruta o îngrijitoare pentru secţia de Oncologie şi cinci infirmieri(e) pentru secţiile ATI, Oncologie, Cardiologie, Boli Cronice, respectiv UPU Pediatrie. Dosarele se depun până în data de 19.05.2014 . Concursul constă în probă scrisă şi interviu.

În 28.05.2014, va avea loc, tot la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, concursul pentru ocuparea unui loc vacant de brancardier la secţia ATI. Valabilitatea postului este de 6 luni. Dosarele de candidatură se pot depune până în data de 20.05.2014. Concursul va consta într-o probă scrisă şi interviu.

Tot în aceeaşi zi, va fi organizat şi concursul pentru ocuparea a două posturi de liftier valabile, de asemenea, tot şase luni. Candidaturile se depun până în data de 20.05.2014. Se va susţine o probă scrisă şi un interviu.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS